Zatímco "áčko" mladších žáků si připsalo vysokou výhru, tak "béčku" se nedařilo

[9. 4. 2019 8:43:14]
Zatímco

V neděli 7.4.2019 sehráli mladší žáci „A“ další mistrovské utkání v jarní části ročníku 2018 – 2019 o přeborníka Středočeského kraje. Začátek utkání v 11,55 hod. Hřiště:  Sedlčany – tráva.

Krajský přebor mladších žáků – skupina A

 

Mladší žáci „A“ - TJ BANÍK Švermov     7:2 (2:1)


Sestava: 

        Brankář:  Jan Jiráček

        1,  František Plachý – Tomáš Hodouš; Jiří Novák – Matěj Pešta – Jakub Hodouš;  David

             Barták - Daniel Vondra

        2,  Matěj Černý – Matěj Macháček; Michal Stibor – Šimon Macháček - Alex Dembélé; Jan

             Kuthan  – Antonín Plachý

 

Střelci branek: 4x D. Barták, 2x M. Pešta, 1x J. Novák

 

Zápas se hrál za zamračeného počasí. Začátek zápasu patřil hostům. Důraznou hrou nám nedovolili se prosadit v koncovce. Naopak z rychlých protiútoků ohrožovali naší branku. Plné ruce práce měla obrana a brankář Jiráček. Ve 12 min. se hosté již prosadili a ujali se vedení 0:1. Následně se hra začala vyrovnávat a naše neproměněné příležitosti ukončil v 19 min. D. Barták a hned v následující min. přidal druhou branku a otočil skóre na 2:1. Do konce poločasu již žádná branka nepadla a tak skóre zůstalo nezměněno.

Druhý poločas pokračoval v bojovné hře s příležitostmi na obou stranách. Soupeř hrál pouze se 3 hráči na střídání a začali jim docházet síly. Naši hráči začali hrát přesnější kombinaci, důrazně bránili a začali napadat soupeři rozehrávky již od brankáře a obrany. Tato hra se vyplatila a ve 40 min. M. Pešta  zvýšil na 3:1 a soupeř se začal obávat o výsledek. Ukázkovou hru předvedla mezi 51 min a 56 min první sedmička, když dokázala vstřelit 4 branky a upravit výsledek na 7:1. v Závěru zápasu naši hráči podlehli uspokojení a dovolili soupeři v 60 min. snížit na konečných 7:2 Přesto mužstvo zaslouží pochvalu.

Po 17 odehraných mistrovských zápasech jsou mladší žáci „A“ v tabulce na 8. místě se ziskem 22 bodů a skóre 57:53. Další jarní mistrovský zápas hrajeme již v sobotu 13.4.2019 s SK Slaný na jeho hřišti. Odjezd od hřiště je v 7,45 hod.

 

 

Okresní přebor mladších žáků – skupina „o přeborníka“

  

SK Březnice – Mladší žáci „B“    6:1 (3:1)

  

Sobota 6.4.2019

 

Sestava: 

Brankář:  Filip Fajfrlík  

1,   František Plachý – Matěj Macháček;  Antonín Plachý –  Šimon Macháček - Alex Dembélé ;   

      Michal Stibor  -  Michal Pšenička

2,   Štěpán Kuba  – Jakub Rozvoda; Ondřej Špánek - Petr Moudrý; Patrik Machek - Petr Nevlida

 

Branku vstřelil:  1x A. Dembélé

 

Úvod utkání byl vyrovnaný, míč byl více na našich kopačkách, ale první 2 branky vstřelili domácí. Korigovat se podařilo po individuální akci A. Dembélému. Domácí však dál hrozili nakopávanými míči a do poločasu využili ještě jeden rychlý protiútok. Po přestávce nastoupil do branky P. Machek, protože F. Fajfrlík za svůj dobrý výkon zaplatil sádrou na prstu. Ve 2. poločase jsme předvedli jen několik málo fotbalových akcí, z nichž se nám z žádné nepodařilo překonat domácího gólmana, a naopak domácí 3 brankami zvýšili své vítězství. Pochvalu za dobrý výkon si zasloužilo jen pár jednotlivců, celkový výkon týmu však byl podobný tomu z minulého utkání. Další mistrovský zápas odehrají mladší žáci „B“  doma  s SK Nový Knín v sobotu 13.4.2019 od 10,00 hod.

Zpět na články »