Žáci se bohužel vrátili z Poděbrad bez bodů

[10. 9. 2015 18:36:51]
Žáci se bohužel vrátili z Poděbrad bez bodů

Ve 4.kole krajského přeboru zajížděli obě dvě naše žákovská družstva do Poděbrad a v chladném počasí bohužel nedokázali vybojovat ani jeden bod.

Poděbrady – Sedlčany 4:1 ( 2:0 ) starší žáci  /zápis o utkání/

G: Barták


V dalším zápase jsme v Poděbradech sehráli celkem vyrovnané utkání, kde soupeř potrestal naše chyby a nám se nedařilo proměnit vypracované šance.

Během dvou minut prvního poločasu si domácí vytvořili náskok, který celý zápas udržovali. Na začátku druhého poločasu jsme se snažili výsledek otočit, ale po ztrátě míče ve středu hřiště jsme prohrávali 0:3. Je pozitivní, že ani za tohoto stavu jsme zápas nezabalili, ale snažili se dále hrát fotbal a odměnou nám byl gól na 3:1. Po snížení skóre jsme se dále nebáli hrát a útočit. Domácí přidali čtvrtý gól dvě minuty před koncem po krásné akci a výborném vyřešení situace útočníkem.

Velmi dobrý výkon podal V.Procházka, který byl v brance oporou.




Poděbrady – Sedlčany   4:2 (3:2)   mladší žáci  /zápis o utkání/

G: Mikota, Varga


sestava:

brankář: Jindrák

1. Rákosník, Varga, Kočí, Bartáková, Štemberk O., Jindráková, Štemberk Š.

2.Kocourek, Varga, Vodrážka, Bartáková, Macháč, Bartoš, Mikota


1.poločas

Herně i výsledkově vyrovnaný poločas.

Tatran hrál převážně na polovině domácích a středu hřiště, kde kombinoval a domácí hrozili spíš jen z rychlých protiútoků. Domácí jsme tlačili ale neměli jsme dost klidu k přesnějšímu zakončení našich akcí. V závěru poločasu za stavu 2:2 při jednom z rychlých protiútoků byl faulován domácí hráč v brankovišti a rozhodčí odpískal penaltu, kterou domácí proměnili a první poločas skončil 3:2 pro domácí.


2.poločas

Druhý poločas byl velmi podobný prvnímu. Hrálo se převážně ve středu hřiště a na půlce domácích. V průběhu poločasu domácí při našem tlaku zahráli malou domů a rozhodčí písknul nepřímý kop 2 metry od branky. Tuto šanci jsme ale nevyužili. V závěru utkání jsme obdrželi čtvrtou branku.


závěrečné shrnutí:

 Tlačili jsme, ale nedávali jsme branky. Domácí se spíš jen bránili a dopředu toho moc nepředvedli.

Zpět na články »