St.žáci nepřivezli ze hřiště posledních Kunic ani jeden bod; nedařilo se ani mladším

[4. 10. 2015 21:29:04]
St.žáci nepřivezli ze hřiště posledních Kunic ani jeden bod; nedařilo se ani mladším

V dalším kole jsme nastoupili na hřišti Kunic, které do tohoto zápasu byly na posledním místě s nula body a myslím si , že někteří hráči s tímto vědomím (soupeř se porazí sám) i nastoupili, přestože jsme je na to zvláště před utkáním upozorňovali.

Kunice – Sedlčany  st.žáci    3:2 (2:1)  /zápis o utkání/  


Do zápasu jsme vstoupili dobře a od 7. minuty jsme po krásné střele asi z 35m z přímého volného kopu díky P.Krotilovi vedli 0:1 . A tento brzký gól hráče ještě více utvrdil , že to dneska půjde samo.

Přestali jsme hrát fotbal a ze zápasu se stal boj o míč, kdy jsme se ztráceli v množství kliček a nepřesných nahrávek a nedokázali jsme hru roztáhnout na celou šířku hřiště a využít všech našich předností. Hra se odehrávala převážně ve středu hřiště a to byla voda na mlýn domácím hráčům a hráčce, na kterých bylo vidět srdíčko a velká chuť zápas otočit.

První varování přišlo po našich nepřesných nahrávkách v 19. Minutě, kdy to bylo pouze povedená střela, kterou Víťa Procházka vyrazil na roh.  Před jeho zahráním jsme si chrupli a nereagovali na soupeřem rychle rozehraný roh na krátko , domácí hráč si míč navedl až na hranici malého vápna a prostřelil vše, co mu stálo v cestě a bylo to 1:1 .

Z tohoto varování jsme se nepoučili a dále hráli „bezstarostný„ fotbal plný chyb a nepřesností , za které nás domácí po naší špatné rozehrávce v 28.min. potrestali druhým gólem a ujali se vedení 2:1.

V poločasové přestávce jsme se snažili klukům vysvětlit, že je třeba přidat více bojovnosti, srdíčka, vzájemně se povzbudit a hrát jako jeden tým, zpřesnit přihrávky a zjednodušit hru, více využívat kraje hřiště a zakončovat akce střelbou, jinak že nás domácí svým nadšením a bojovností přejedou.

Začátek druhého poločasu to začalo vypadat trochu lépe a věřili jsme, že zápas ještě zlomíme, zvláště když jsme ve 45. min. po důrazně dohrané akci v pokutovém území domácích vyrovnali díky Maxovi Kubínovi na 2:2 .

Za dalších pět minut jsme měli převrátit zápas na naši stranu, když po pěkně vykombinované akci šel sám na brankáře Max Kubín, ale bohužel nastřelil pouze brankáře. Za další tři minuty  jsme nedali z další šance před brankou domácích gól a trest přišel hned následně. Výkop od branky soupeře jsme na půlce hřiště promáchli, domácí hráč prodloužil hlavou a k našemu překvapení naši stopeři nikde a na naší branku šel sám hráč domácích, který se nemýlil a bylo to 3:2 .

Po obdržené brance jsme opět předváděli sérii nepřesností, byla vidět nervozita na našich kopačkách, kdy jsme kazili i velmi jednoduché nahrávky.

Jiskřička naděje nám ještě svitla v 62. Minutě, kdy po naší dobře sehrané akci šel opět sám na branku Max Kubín, ale bohužel nám nebylo souzeno.

V tomto zápase si domácí vítězství zaslouží,  už jen proto, že ho chtěli víc a bylo to na nich vidět. Přesto, že jsme prohráli si myslím, že mužstvo má na to aby předvádělo dobrý fotbal a i takovéto zápasy zvládli otočit zpět, ale musíme být na hřišti jedno mužstvo – jeden tým.


 

Kunice – Sedlčany  12:1 (6:0) ml.žáci  /zápis o utkání/


V tomto zápase se nám naplno projevila absence hráčů ročníku 2003. Do zápasu nastoupilo z 11 hráčů  8 hráčů ročníku 2004. Ze zápasu st. žáků si přinesl zranění Vašek Varga a během zápasu se zranil i Kuba Kočí takže zbylo 9 statečných, ale byl to boj s fotbalově lepším soupeřem, který si s tím velmi dobře poradil.

I přes vysokou porážku jsme měli dost šancí na vstřelení branky, ale bohužel řešení situací před brankou je velký problém, na kterém musíme zapracovat. 

Zpět na články »