Z Králova Dvora vezou dorosty plný počet bodů

[30. 10. 2016 19:43:34]
Z Králova Dvora vezou dorosty plný počet bodů

Krajský přebor – skupina A
9. mistrovské utkání: 30.10.2016 (hřiště: Kr.Dvůr)

Fotogalerie z utkání staršího i mladšího dorostu: ZDE (M.Žirovnický)

 

Králův Dvůr – Starší dorost            1:8 (1:3)
G: Lhota 2, Procházka, Krůta, Matoušek, Stibor, Kouklík, Nováček  
(A: Matoušek 3, Krůta, Kouklík)


Sestava:
F.Dřevojan – Kouklík, Hofman, Stibor (60.Machovský), Glogar – Špaček (46.Krůta), Lhota, Matoušek, Sirotek - Procházka (71.Nováček), Žirovnický (46.Mašek)

Po skvělém domácím výkonu proti lídrovi soutěže z Hořovic nás tentokrát čekal zápas proti papírově slabšímu soupeři. V Králově Dvoře jsme tedy nastupovali s jasným cílem potvrdit výhru na domácím hřišti a připsat si další tři body do tabulky. Oproti minulému kolu došlo v naší sestavě hned ke čtyřem změnám. Úvodní minuty a vlastně ani zbytek celého prvního poločasu se nám herně příliš nepovedl a prakticky jsme nebyli schopni soupeře souvisle přehrávat na jeho polovině. Jediným pozitivem byl fakt, že se nám podařilo rychle vstřelit dvě branky. Nejdříve v 5.minutě od pravé postranní lajny centroval J.Lhota a míč zapadl do branky – 0:1 a v 8.minutě se prosadil T.Procházka, kterému přihrál Jo.Kouklík – 0:2. V 24.minutě se domácím podařilo snížit na 1:2. V 31.minutě jsme opět odskočili na rozdíl dvou branek, kdy byla po faulu na T.Procházka nařízena penalta, kterou proměnil L.Matoušek – 1:3. V 38.minutě ještě obdržel T.Glogar žlutou kartu. Do druhé části jsme chtěli vstoupit s daleko větším nasazením a co nejrychleji přidat další góly. V 50.minutě k tomu měl dobrou příležitost T.Procházka, ale zblízka branku přestřelil. V 52.minutě byl v rohu vápna zbytečně faulován D.Krůta a sám nařízenou penaltu proměnil a zvýšil na 1:4. Tato branka domácí položila a od této chvíle už jsme na hřišti jasně dominovali. Hned V 55.minutě si na centr z rohového kopu od L.Matouška naskočil F.Stibor a bylo to 1:5. V 57.minutě pěkně vystřelil J.Lhota, ale těsně nad. V 66.minutě se pěknou střelou z dálky trefil J.Kouklík, kterému přihrál D.Krůta – 1:6. V 75.minutě nastřelil unikající D.Krůta tyčku. V 78.minutě ukončil obléhání soupeřova pokutového území přesnou střelou J.Lhota, kterému míč připravil L.Matoušek – 1:7. Konečnou podobu dal výsledku střídající T.Nováček, po další přihrávce L.Matouška – 1:8. Přestože první část nebyl z naší strany vůbec dobrá, tak se dá nakonec utkání hodnotit celkem kladně, protože se nám s přibývajícím časem dařilo soupeře přehrávat a také proměňovat vytvořené příležitosti.    

 

-----------------------------------------------------------------------------------

Králův Dvůr – Mladší dorost         4:9 (3:4)
G: Vyskočil 3, Čejda 3, Nováček 2, Čapek

Sestava:
L.Dřevojan -  Hrbek, Svoboda, Bareš, Beňo – Čejda, Bláha, Čapek, Vyskočil – Chocholoušek, Nováček

Střídali: V.Procházka, Kopp, Kopelent, (Machovský), (Bláha)


Vstup do utkání měl lepší náš tým a brzo se ujal vedení 2:0. Domácí se ovšem dokázali vrátit do zápasu a v 33.minutě srovnali na 3:3! Těsně před odchodem do kabin jsme si vzali vedení zpět a v druhém poločase se nám ho podařilo výrazně navýšit. 

Zpět na články »