Z gólově bohatého utkání ve Švermově odešli mladší žáci bez bodu

[30. 10. 2019 9:25:17]
Z gólově bohatého utkání ve Švermově odešli mladší žáci bez bodu

Krajský přebor – skupina A

 TJ BANÍK Švermov -  Mladší žáci „A“      7:6 (5:3)

 

Střelci branek: 4x Daniel Vondra, 1x David Barták, 1x Jan Novotný  

V neděli  20.10.2019 sehráli mladší žáci „A“ dvanácté mistrovské utkání v podzimní části ročníku 2019 – 2020 o přeborníka Středočeského kraje. Začátek utkání: 11,55 hod. Hrálo se 2x30 minut. Hřiště:  TJ BANÍK ŠVERMOV– tráva. Rozhodčí: Absolín Vojtěch.

 

Sestava: 

        Brankář:  Patrik Machek

        1,   Petr Pudil, Tomáš Hodouš, Daniel Vondra, Jakub Hodouš, David Barták, Michal Stibor, Matěj Pešta

        2,  Matěj Černý, Matěj Macháček, Alexis Dembelé, Jan Novotný, Vojtěch Stibor, Michal Pšenička

 

Tento zápas byl od začátku, až do konce plný zvratů a byl, jako na houpačce. Začali jsme velmi dobře, kde po našem pressingu, jsme již v 6´ vedli 0:2 po trefách J. Novotného a vzápětí i trefou D. Vondry. Soupeř se však nechtěl s tímto naším vedením smířit a hrál velmi důrazně a po několika našich nepřesných nahrávkách, či dokonce chybách se podařilo soupeři do poločasu stav otočit v jeho prospěch. Měli jsme několik pěkných akcí, ale bohužel gólem většinou nekončili (pouze D.Vondra v 27.min snižoval na 4:3), a tak jsme do přestávky šli za stavu 5:3.

 

V přestávce jsme se pořádně namotivovali a na klucích bylo vidět, že chtějí s tímto výsledkem něco udělat. Od začátku druhého poločasu jsme si díky přesné kombinaci vytvořili na soupeře značný tlak a bylo vidět, že soupeř začal chybovat. S vypětím všech sil a důrazu se nám podařilo stav otočit v náš prospěch, kdy jsme vedli 5:6. Trefili se v 32´ a 41´ D. Vondra a v 39´ D. Barták a vypadalo to velmi zajímavě. Za tohoto stavu jsme měli přidat ještě nějakou tu branku, protože jsme soupeře mačkali, ale několik vyložených šancí se nám nepodařilo proměnit. Bohužel se potvrdilo pravidlo, nedáš, dostaneš. Hostující tým hrál převážně všechny nákopy na svého nejlepšího střelce a tomu se bohužel dařilo. Dvakrát nám utekl a těsně před koncem utkání se prosadil a otočil stav zápasu na 7:6 pro soupeře.

 

Nepodařilo se nám zde zvítězit, ale herním projevem, kombinací a nasazením, jsme byli dnes lepším mužstvem, ale chybělo nám dnes to pověstné štěstíčko. Velkou pochvalu zaslouží všichni dnešní aktéři. V tabulce se náš tým stále nachází na 10. místě. Další mistrovský zápas hrajeme doma na UMT v neděli 03.11.2019 proti TJ Unhošť. Nominace bude uvedena na webových stránkách.

 

 

Zpět na články »