Vysoká výhra „áčka“ v přípravě

[20. 2. 2023 11:02:33]
Vysoká výhra „áčka“ v přípravě

„A“ muži – TJ Dražice 7:0 (4:0)
G: Sochůrek 2x, M.Dvořák 2x, L.Brotánek, Schwarz, R.Krůta

 

Sestava:
Dřevojan L. – Krotil, Brotánek L. (46. Novotný), Plesl, Krůta M. – Schwarz (60. Krůta R.), Kouklík (66. Brotánek L.), Dvořák M., Matoušek, Sirotek M. (46. Lípa V.) – Sochůrek (75. Sirotek M.)

Pro další přípravné utkání jsme si pozvali účastníka jihočeského přeboru Dražice. Opět se nám zaplnila marodka, takže jsme měli k dispozici pouze 14 hráčů.


Úvod zápasu jsme zase trochu zaspali a soupeř měl po faulu ve vápně kopat penaltu. Rozhodčí ale nepískl. Hra v poli byla docela vyrovnaná a soupeř dělal našim obráncům problémy vysokým napadáním. S jejich efektivitou to ale bylo špatné. My jsme v úvodu zahrozili Sochůrkem, který se nejdříve sám před brankářem zastřeloval. V 10 min. jsme kopali roh a měnilo se i skóre. Hostům se nepodařilo odvrátit míč do bezpečí, od Sirotka se dostal k volnému Brotánkovi, který dal hlavou do protipohybu brankáře - 1:0. Ve 21. min vybojoval na půlce míč Krotil, dal do sóla Sochůrkovi, ten obešel i brankáře a zvýšil na 2:0. Ve 27. min v důrazném souboji se stoperem získal míč Sochůrek, posunul doprava na Schwarze, který byl sám před brankářem a po zemi na zadní tyč nezaváhal - 3:0. Ve 41. min dlouhý výhoz L. Dřevojana našel Sochůrka, tomu ukopl míč obránce a poslal tím malou domů. Gólman pod tlakem odkopl míč jen k Dvořákovi, který přešel přes tři hráče a zleva přes celou bránu upravil na 4:0.


V druhém poločase hosté trochu rezignovali a my jsme přidali další branky. V 52. min předvedli krásnou akci Krotil se Sochůrkem. Pavel dal diagonálně milimetrový míč za obranu, kde si ho Matěj výborně zpracoval a po další kličce brankáři  dal na 5:0. V 69. min posunul Novotný do vápna na R. Krůtu, ten si na hranici ofsajdu navedl míč do středu a trefil z 10 m k tyči - 6:0. V 88. min rozehrál Matoušek nakrátko roh s Dvořákem, ten si dal míč do středu a z 16 metrů trefil šibenici - 7:0.


V tomto zápase jsme si s chutí zastříleli a gólů mohlo být mnohem více. Soupeř nebyl v poli tak špatný, ale měl velké problémy v obraně, a když už se dostali do šancí, tak je nedokázal proměnit. V příštím zápase nás čeká další celek z jihu Soběslav. Soupeř přezimuje na třetím místě v divizi. Je to poslední přípravný zápas na domácí UMT. Hrajeme v sobotu 25.2. od 14 hod.

Zpět na články »