Vysoká domácí výhra "B" mužstva

[20. 9. 2021 14:01:46]
Vysoká domácí výhra

FUMBI I. B třída, skupina E – 6. kolo  

Neděle 19. 9. 2021 (hřiště: Tatran)


„B“ muži – Nová Ves    7:0 (4:0)
G: Repetný 3, Sosnovec, Chocholoušek, M.Dvořák, Špaček 

Sestava:
Glogar – T.Čipera (70.Hrabák), Pudil, Sosnovec (65.Hofman), Repetný, D.Čipera (82.Špaček), M.Dvořák, Kouklík (65.R.Krůta), J.Dvořák (82.Jirák), Chocholoušek, L.Matoušek

 

ŽK: Chocholoušek

 

Po cenné výhře v minulém venkovním zápase nás tentokrát doma čekal jeden ze soupeřů, který zatím tabulkově patří k těm slabším. K utkání jsme měli k dispozici velmi dobrou sestavu a naším cílem byl zisk dalších tří bodů. Hned od úvodu se nám podařilo hosty zatlačit, dobře napadat jejich rozehrávku na krátko a vytvořili jsme si výraznou herní převahu. Dlouho na sebe nenechala čekat ani první branka, kterou ve 13.minutě vstřelil J.Repetný, kterého přesným pasem našel L.Matoušek – 1:0. V 27.minutě nastřelil J.Kouklík tykču. V 30.minutě vyrazil hostující brankář střelu z trestňáku L.Matouška a bylo z toho další tyčka. V 34.minutě si do vápna naběhl Š.Sosnovec a usměrnil do sítě centr J.Chocholouška – 2:0. O dvě minuty později poslal do vápna přesný míč T.Čipera a dobře postavený J.Chocholoušek se v zakončení nezmýlil – 3:0. Poslední branka prvního poločasu přišla v 39.minutě, když se M.Dvořák pěkně uvolnil a střelou z pravé strany vápna prostřelil brankáře soupeře – 4:0.

Druhý poločas již byl z naší strany herně výrazně slabší, ale i přesto jsme pořád na hřišti byly lepším týmem. Soupeř zahrozil jen z občasných brejků, které vyplynuly z toho, že každý chtěl útočit a moc se nechtělo nikomu bránit. I přesto se nám podařilo ještě přidat další tři branky. Nejdříve ve 48.minutě po rychlé útočné akci našel D.Čipera ve vápně J.Repetného a ten zvýšil na 5:0. Stejný hráč potom v 55.minutě dovršil hattrick – 6:0. Závěr utkání již moc příležitostí nepřinesl, ale v 87.minutě se ještě gólově dokázal prosadit střídající J.Špaček, který se dobře zorientoval na malém vápně a nechytatelnou střelou pod břevno určil konečný stav 7:0.   

 

Zpět na články »