Výsledky a statistika jaro 1. část – přípravka "A"

[10. 5. 2015 20:18:56]
Výsledky a statistika jaro 1. část – přípravka

Komentář k odehraným mistrovským utkáním a také jedna rozsáhlá fotogalerie z domácího zápasu se Spartakem Přbram.

11.4.15   Obecnice – Sedlčany         4 : 6 ( 1:2, 3:2, 2:0 )


Odvetný zápas s týmem Obecnice byl naším prvním jarním zápasem na trávě a v některých chvílích to na naší hře bylo znát. Na rozdíl od prvního vzájemného zápasu , který jsme 2.11.14 doma na Tavernách vyhráli 9:5 nám v tomto zápase chybělo více štěstíčka v zakončení a více důrazu a fotbalovosti v poslední třetině kde jsme se zcela zbytečně přizpůsobili nefotbalu domácích a nechtěli jsme předvádět svoji hru zaměřenou na přihrávku individuální dovednosti a hlavně tam chyběla bojovnost a srdíčko.


Branky: Štemberk Š. 2x, Jindrák 1x, Mašek 1x

Sestava: Jindrák, Rákosník, Matoušek, Štemberk O., Štemberk Š., Jindráková, Pšenička, Brunclík, Voháňka, Mašek


 

18.4.15   Rožmitál – Sedlčany     11:2 ( 4:1, 5:1, 2:0 )


V tomto zápase jsme výsledkově tahali za kratší konec ačkoli hra v poli a šance byli na obou stranách vyrovnané, ale soupeř trestal naše chyby v obsazování hráčů  a nedokázali jsme proměňovat ani velké šance.

Přesto musím mužstvo pochválit za předvedenou hru ve třetí třetině, které již splňovala moje představy o fotbale , který můžeme a chceme předvádět a bylo vidět , že nasazení hráčů se po domluvě o druhé přestávce o hodně zvedlo a chtěli zápas ještě zdramatizovat.


Branky: Pudil 2x

Sestava: Jindrák, Rákosník, Křesina, Bartáková, Jindráková, Brunclík, Krajdl, Matoušek, Pudil, Vodrážka, Součková


 

20.4.15  Sedlčany – Spartak Příbram      7:4 ( 2:0, 3:2, 2:2 )

 

Před začátkem tohoto zápasu jsme si připomněli náš podzimní nepovedený zápas na Spartaku a řekli jsme si, že dneska vyhrajeme  a oplatíme Spartaku podzimní porážku.

Myslím si, že všechny diváky musel zápas bavit , protože v něm bylo všechno co k fotbalu patří – fotbalovost, krásné akce, bojovnost, nasazení,krásné góly .

Od začátku byla vidět naše velká snaha a nasazení celá řada šancí, ale bez gólové tečky. Na druhé straně několik šancí soupeře skvěle pochytala Bára, které nastoupila v první třetině v brance a této chvíli nás podržela a nakonec jsme v první třetině vstřelili dva pěkné góly.

Do druhé třetiny šel do branky Bert a Bára šla do hry zápas byl vyrovnaný. Akce od branky k brance na obou stranách, ale naše velká bojovnost nás dovedla k dalším třem gólům a i když soupeř kontroval dvakrát tak jsme po druhé třetině vedli 5:2.

Ve třetí třetině se strhla pravá fotbalová bitva když Spartak chtěl zápas otočit a my jsme vedení nechtěly ztratit,  na obou stranách velké šance a nakonec ozdobeny dvěma góly na obou stranách.

Zaslouženě jsme v tomto zápasu zvítězili a za předvedený výkon, nasazení, fotbalovost a chuť do hry musím všechny moc pochválit. Poděkování patří také skvělému rozhodčímu (Sláva)


Branky: Štemberk Š. 3x, Štemberk O. 1x, Kindlmann 1x, Jindráková 1x, Brunclík 1x

Sestava: Bartáková, Rákosník, Kindlmann, Pudil, Štemberk Š., Štemberk O., Jindráková, Varga, Brunclík, Hasman


fotogalerie: http://fotbaltatransedlcany.rajce.idnes.cz/Pripravka_A_-_Sedlcany_-_Spartak_Pribram_20.4.2015


 

27.4.15   Sedlčany – Rožmitál     18:13 ( 4:7 , 4:5, 10:1 )


V odvetném zápase jsme měli Rožmitálu co vracet a rozhodně jsme doma chtěli zvítězit. Do začátku utkání jsme vletěli s odhodláním, nasazením a pěkná fotbalová bitva začala. Brzy jsme dali góla soupeř vyrovnal pak jsme přidali a odskočili na 4:1 a najednou jako když někdo vypne vypínač a přestali jsme hrát, dělali jsme školácké chyby a soupeře bylo najednou všude plno. Nejen že dokázal vyrovnat, ale do konce třetiny nám přidal ještě 3 góly a najednou jsme prohrávali.

Ve druhé třetině jsme chtěli zápas otočit zdálo se, že dokážeme soupeře dostat pod tlak, ale vždy se otřepal a i druhou třetinu vyhrál a po dvou třetinách jsme prohrávali již o 5 branek.

Před třetí třetinou jsme důrazně probrali, kde jsou chyby a jak musíme hrát abychom zápas ještě otočili a , že na ně vlítneme dáme jim 6 gólů a vyhrajeme.

A najednou zase někdo zapnul vypínač a světe div se ono to začalo jít, začalo to tam padat a na hřišti bylo vidět jen jedno mužstvo, kterého bylo všude plnou a hořela za ním tráva. Jedna pěkná akce střídal druhou a hlavně tomu nescházela ta pověstná třešnička v podobě gólů.

Konečný gólový účet třetí třetiny se u našeho mužstva zastavil na 10 brankách a když soupeř přidal jen jednu tak z toho bylo vítězství, které bylo hodně vybojované, vydřené, ale o to cennější , že jsme takový zápas dokázali otočit.

Pochvala patří všem protože bojovali až do posledního hvizdu skvělého rozhodčího (Sláva) a odměnou jim byl potlesk diváků a uznání trenérů soupeře za krásný zápas.


Branky: Štemberk Š. 4x, Štemberk O. 3x, Brunclík 2x, Kočí 2x, Varga 2x, Matoušek 2x, Jindráková 1x, Bartáková 1x, Pudil 1x

Zpět na články »