Výsledkově velmi nepodařená generálka …

[5. 3. 2018 7:19:47]
Výsledkově velmi nepodařená generálka …

FC Písek – „A“ muži    9:0 (3:0)

Sestava:

Vančát - Repetný, Hofman, Brotánek, P.Lípa, Hájek, Kdolský, Dvořák, Soldát, Haas, Němec 

střídali: 46 min. Glogar, V.Lípa, Krůta

Tatran zahájil zápas mnohem lépe než domácí tým. A než jsme poprvé inkasovali, měli jsme tři stoprocentní šance, ale tradičně jsme je zahodili. První naše gólová šance přišla po kolmé přihrávce Soldáta na Němce, který utekl a dal míč pod sebe na desítku úplně volnému Dvořákovi, který ovšem netrefil branku! Druhou měl ve 20. minutě Soldát, který si v pokutovém území poradil s obranou, ale míč do branky na přední tyči nedostal! Ve 22. minutě unikl po straně Kdolský, který dostal kolmici od Repetného, jeho bombu vyrazil brankář před sebe na Haase a ten trefil jen ležícího brankáře! Potom přišla první nebezpečná akce domácích, naši stopeři propadli a i brankář Vančát šel asi zbytečně rychle z branky - 1:0 (25.minuta). Za tři minuty mohl vyrovnat Němec, ale z úniku trefil jen brankáře! V 31. minutě se v našem pokutovém území uvolnil domácí útočník, kterého fauloval Repetný - jasná penalta a 2:0. Ve 38. minutě odpískal rozhodčí trestný kop za ruku a Kočí se střelou přes zeď nemýlil - 3:0. Ve 44. minutě mohl po akci Soldáta korigovat výsledek Haas, ale neuspěl.

Druhý poločas už byl z naší strany hrozný a domácí do čeho kopli, to tam spadlo. Od 47. minuty do 57. minuty dali čtyři branky a navýšili skóre na 7:0! Další dvě přidali v 67. a v 68. minutě. Další katastrofě nejméně čtyřikrát zabránil výbornými zákroky střídající brankář Glogar. My jsme měli už jen jednu šanci Němcem, ale jeho střela šla nad šibenicí.

Byla obrovská škoda, že když hrajeme poslední přípravný zápas, není k dispozici kompletní kádr. V tomto zápase byla velmi znát nepřítomnost Vystyda, který je pro mužstvo nepostradatelný a i absence Kvěcha. Teď je potřeba rychle na nepovedenou generálku zapomenout a soustředit se na neděli, kdy hrajeme první mistrovský zápas. Zveme tímto všechny naše věrné fanoušky na neděli, kdy doma hrajeme od 14:30 hod. a soupeřem nám budou Klatovy.

 

Jak to viděl soupeř: ZDE

 

Zpět na články »