Výroční členská schůze 2018 - shrnutí

[22. 1. 2019 8:34:01]
Výroční členská schůze 2018 - shrnutí

V sobotu 19.ledna 2019 proběhla v klubovně na fotbalové tribuně výroční členská schůze fotbalového oddílu Tatran Sedlčany. 

Pozvání přijali člen Rady města a senátor Ing. Jiří Burian a také ředitel příspěvkové organizace SAS (Sportovní areály Sedlčany) pan Pavel Bednář. Celkově se podobně jako v minulých letech zúčastnilo něco kolem padesáti členů a pozvaných hostů.


Schůze tradičně začala hodnocením uplynulého roku z pohledu výboru, kterou tentokrát místo nepřítomného předsedy oddílu (zdravotní důvody) přednesl místopředseda Lubomír Lhota. Ve zprávě poděkoval všem, kteří se jakkoliv na chodu oddílu podílejí, ať už jako trenéři, pořadatelé nebo funkcionáři. Poděkování také patří všem sponzorům, v čele s generálním partnerem, kterým je Město Sedlčany. V této souvislosti zaznělo i velké poděkování na vedení města, které našlo v rozpočtu prostředky a umožnilo dobudování sociálního zázemí na hřišti s UMT. Stručně byly zmíněny i výsledky jednotlivých mužstev. Tradičně následovaly krátké zprávy trenérů jednotlivých mužstev, na které navazovala zpráva o hospodaření oddílu.


„A“ mužstvo v loňské sezóně obsadilo ve vyrovnané divizi 6.místo, když mělo stejně bodů, jako třetí tým tabulky! „Béčko“ dosáhlo na historické druhé místo v I.B třídě. Starší dorost na jaře zabral a nakonec z toho bylo pěkné 6.místo. Výrazného úspěchu dosáhl mladší dorost, kterému se podařila divizní sk.A vyhrát! V žácích se stále potýkáme s menší kvalitou, ale potěšující je naopak kvantita, protože momentálně zde jsou velmi početné ročníky. V kategorii přípravek se také podařilo dosáhnout pěkných úspěchů, když se naše družstva stala přeborníky okresu mladší i starší přípravky! Po první části nové sezóny (podzim 2018) má „A“ mužstvo co zlepšovat, když je na 11.místě, „B“ mužstvo je zatím 5., starší dorost drží krok se špičkou a průběžně je 4. Příjemným překvapením jsou výkony mladšího dorostu, který se podařilo složit na poslední chvíli a zatím je z toho pěkný střed tabulky (10.místo). V kategorii žáků využíváme toho, že je krajský přebor nesestupový a spíše než na výsledky je dáván větší důraz na to, aby se do zápasů zapojilo velké množství dětí. Okresní soutěže přípravek hrají tři družstva (2 starší a 1 mladší). Pomalu dohromady se také dává nová přípravka (r. 2012 - 2013).

 

Následovalo vyhlášení nejlepších hráčů jednotlivých mužstev, kteří obdrželi za prvenství trofej a drobné dárky:

 

Přípravka „D“ – Soukup Tomáš
Přípravka „B + C“ – Novák Daniel
Přípravka „A“ – Šamša Matěj
Mladší žáci  „B“ – Macháček Matěj
Mladší žáci „A“ – Hodouš Jakub 
Starší žáci – Štemberk Ondřej
Mladší dorost – Hrabák Matěj
Starší dorost – Čejda David
„C“ muži – Kříž Jakub
„B“ muži – Valenta Miroslav 
„A“ muži – Vystyd Jan

 

Anketa Fotbalista roku 2018 sponzorovaná firmou S-B Sedlčany: (kompletní výsledky: ZDE)


1. Brotánek Lukáš          2. Kdolský Michal          3. Němec Dominik    

 

V závěrečné diskuzi vystoupil mimo jiné senátor Ing. Jiří Burian, který je velkým fotbalovým příznivcem a připomněl, že si velmi váží práce všech lidí, kteří se podílejí na chodu našeho oddílu, a poděkoval jim za práci, když především vyzdvihl práci těch, kteří pracují  s mládeží, ale zároveň zmínil, že ho velmi těší naše „A“ mužstvo, které hraje divizi a dělá tím městu velkou reklamu. Z pozice člena Rady města také přítomné ujistil, že město bude nadále sport v Sedlčanech podporovat formou příspěvků na činnost. Zapomínat nesmíme ani to, že se město stará o všechna sportoviště a platí jejich údržbu. Krátce vystoupil také Pavel Bednář, který vyzdvihl velmi dobře fungující výbor fotbalového oddílu.


 

 

 

 

 

Zpět na články »