Fotbal se prezentoval na akci "VOLNOČASUJ 2022"

[10. 5. 2022 10:00:49]
Fotbal se prezentoval na akci

V sobotu 7. května 2022 odpoledne uspořádalo město Sedlčany ve Sportovním areálu Luční („Mrskošovna“) festival volnočasových aktivit „VOLNOČASUJ 2022“. Děti si zde mohli vyzkoušet čím je možné v Sedlčanech a blízkém okolí vyplnit volný čas. Akce se samozřejmě zúčastnil i fotbalový oddíl, který průběžně doplňuje mužstva všech věkových kategorií a rád by přivítal nové zájemce o pohybovou aktivitu.

Velkému množství návštěvníků zde své umění předváděli mladí tanečníci, sportovci, letečtí modeláři, kynologové i hasiči. U jednotlivých stanovišť si mohli děti vyzkoušet různé aktivity a občas si vybojovat i drobnou odměnu. Nejinak tomu bylo na našem fotbalovém stanovišti. Zájemci si zde mohli zahrát fotbálek na malé branky, vyzkoušet střelu na přesnost, či absolvovat různé varianty slalomu s míčem. Samozřejmostí byla možnost získat informace o fungování našeho oddílu a kontakty na trenéry.

 

Poděkování patří trenérům, kteří měli naše stanoviště na starosti (Ladislav Paták, Martin Macháček, Zdeněk Lhota a Petr Jindrák) a také několika malým fotbalistům z mladší přípravky, kteří tam s nimi po celou dobu byli a prezentovali fotbalový oddíl.      

 

 

Další fotografie: ZDE

 

Ke stažení v plné velikosti: plakát (zde), mapa areálu (zde)

 

Zpět na články »