Vítězná série "B" týmu pokračuje!

[16. 5. 2016 14:25:45]
Vítězná série

K dalšímu domácímu zápasu jsme nastupovali povzbuzeni dvěma výhrami v řadě s jednoznačným cílem zvítězit. Nečekalo nás nic jednoduchého. Tochovicím patřilo před zápasem páté místo a k zápasu přijeli s nejlepším střelcem soutěže J. Ivaníkem (17 gólů) v základní sestavě.

Tatran Sedlčany „B“ –  TJ Tochovice  6:0 (2:0)

 

G: Lípa P., Valenta, Senft, Sirotek M., Vrbický, Pešek.

 

Sestava Tatranu: Mošnička  - Pešek, Brotánek L. (46.Chlasták P.), Pudil, Bartůšek  -  Repetný (65.Vrbický), Chlasták M., Senft (68.Strnad), Sirotek M. (80.Brotánek T.) – Valenta (77.Šťovíček F.), Lípa P.

 

ŽK: 18.Pudil, 69.Pešek, 90.Chlasták P.

 

Zápas začali lépe hosté. Hned ve 4. minutě ohrozili naši branku z přímého kopu z 25 metrů. Ve 12. minutě se hostující kapitán opřel do míče z 20 metrů a střela se otřela o břevno. Ve 13. minutě vystřelil z 25 metrů Pešek, hostující brankář dobře zakročil. O tři minuty později se míč po rohu odrazil znovu k Peškovi a jeho pěkná střela skončila těsně nad. Další minuty se hrálo převážně ve středu pole. Ve 29 minutě pak zkoušel štěstí Repetný, střela ze střední vzdálenosti  skončila nad brankou. O minutu později střílel Sirotek, opět bez většího efektu. Ve 36. minutě konečně uděřilo.  Repetný se protáhl po lajně a krásně předložil míč pod sebe Lípovi. Ten se neukvapil, míč si zpracoval a zblízka skóroval 1:0. Ve 39. minutě jsme se radovali podruhé. Sirotek zatáhl balón po levém křídle, výborně našel ve vápně Valentu, který nedal hostujícímu brankáři šanci a levačkou zakončil k bližší tyči 2:0. Ve 40. minutě potáhl míč Senft, předal ho Sirotkovi a ten křižnou střelou nechal vyniknout gólmana Tochovic. Po zvýšené aktivitě v druhé části prvního poločasu jsme do kabin odcházeli se zaslouženým vedením o dvě branky.

 

Do druhého poločasu jsme vstoupili s cílem pohlídat si úvod a nejlépe pojistit vedení další brankou. Lukáše Brotánka nahradil Petr Chlasták. Pavel Lípa se stáhnul do stoperské dvojice a  „Pedro“ šel na svou pozici do útoku. V 54. minutě jsme zaútočili po pravé straně a po zpětné přihrávce zakončoval z první Martin Chlasták – brankář s obtížemi vyrazil na roh. V 55. minutě zahrozili hosté, Mošnička vyráží nepříjemnou střelu na roh. V 60. minutě přelstil Marek Sirotek hostující obranu a krásnou přihrávkou vyslal do sóla Senfta. Tomáš si počínal zkušeně a levačkou k levé tyči zavěsil 3:0. V následující minutě se dočkal i Marek Sirotek a po dvou gólových asistencích skóroval. Objevil se sám před brankářem a chytře ho hlavou přeloboval 4:0. Touto brankou jsme soupeře zlomili a zápas jsme pak měli plně pod kontrolou. V 66.minutě vystřelil pohotově z voleje M. Chlasták těsně vedle levé tyče. V 69.minutě střílí aktivní Sirotek – gólman vyráží. V následujících minutách došlo k několika střídání v našem týmu, obraz hry se však příliš nezměnil a byli jsme stále aktivnější. V 70. minutě centroval zprava Pešek, Vrbický však na zadní tyči na míč nedosáhnul. V 71.minutě zakončil z vápna Valenta – těsně vedle. V 75.minutě zahrozili ojediněle hosté, Mošnička ale výborně zakročil. Z protiútoku vyslal Lípa do samostatného útoku Vrbického, který kolem pravé nohy brankáře zvýšil na 5:0. Ani v 83.minutě neprotrhnul střeleckou smůlu Martin Chlasták , trefil jen do míst kde byl připraven hostující gólman. V 88.minutě se po vysunutí od Strnada prosadil ještě Petr Pešek. Z pravé strany se trefil přesně na zadní tyč 6:0.

 

Za předvedený výkon je třeba pochválit opět celý tým. Nejlepší byl Marek Sirotek, který se velkou měrou podílel hned na třech brankách. Příští kolo máme volno, proto bylo velice důležité, že jsme se bodově odpoutali od spodku tabulky. Další zápas nás čeká až netradičně v pátek 27.5., kdy od 17:30 nastoupíme v Novém Kníně.

Zpět na články »