Ve Vlašimi neuspěli starší ani mladší žáci

[16. 4. 2015 19:20:46]
Ve Vlašimi neuspěli starší ani mladší žáci

Krajský přebor žáků 2014/2015 – 21. kolo - sobota 11.04.2015


Sobota 11.04.2015 pro nás znamenala zájezd do Vlašimi, kde nás na umělé trávě areálu V Lukách čekal velmi silný Graffin. Počasí nám přálo, bylo krásně jarní :-)

FC Graffin Vlašim – St.žáci        4 : 0 (4:0)


Sestava: Jirásek – Procházka 02, Machovský, Bartoš, Procházka 01 – Bláha, Hrbek, Čipera, Bareš – Čapek, Hrstka (63´Sosnovec).


Zápas jsme začali aktivně, místy jsme dostali domácí i pod tlak, ale z něj jsme opět nic nevytěžili. Naopak přišla 11. minuta a velice přísně nařízená penalta proti nám, kterou vlašimský kapitán proměnil a dostal tak svůj tým do vedení. O čtyři minuty později jsme z brejku inkasovali druhou branku, před kterou pravděpodobně měl být pískán ofsajd. Koncem poločasu jsme obdrželi další dva góly – ve 27. minutě a ve 31. minutě – a do šaten jsme šli s hrozivým výsledkem.

Druhý poločas jsme odehráli s větší odpovědností, byli jsme domácím naprosto vyrovnaným soupeřem. Měli jsme další gólové příležitosti, ale chyběla nám koncovka, tak jsme body tentokrát nepřivezli :-(


__________________________________________________________________________________


FC Graffin Vlašim – Ml.žáci      6 : 1 (2:1)      
G: 1x Čížek


Sestava: Šťovíček – Bartoš, Čížek, Hrstka, Macháč L., Macháček, Procházka, Sosnovec, Svoboda, Varga.


Myslím si, že toto utkání jsme měli vyhrát. Soupeř byl určitě „hratelný“, ale dva naši kluci absolvovali prakticky celý zápas za starší, další byl zraněný a měli jsme jednoho hráče z přípravky. I s touto zdecimovanou sestavou jsme ale hráli celý poločas slušný fotbal, rozhodně jsme nebyli „na ručník“. Teprve v 17. minutě jsme dostali branku, pod kterou se jesličkami podepsal náš gólman. Problémy nám dělal prakticky jen jeden vlašimský hráč, jeho slalomy mezi našimi obránci byly parádní. Bohužel, po jednom takovém ve 23. minutě jsme podruhé lovili mičudu z naší sítě. Pořád jsme ale bojovali, minutku před půlí jsme dokonce snížili, trefil se velice aktivně hrající Čížek.

Druhý poločas jsme začali náporem, avšak vyrovnat se nám nepovedlo. Síly nám ale valem odcházely a vlašimští postupně získávali nad hracím polem nadvládu. Ve 37. minutě jsme dostali třetí, opět lacinou, branku, o deset minut později jsme nezastavili brejk a bylo to již 4:1 pro domácí. Soupeř ve své hře nepolevil a v 56. a 60. minutě nás dorazil. Přes třetí jarní porážku jsme udrželi 7. příčku.

___________________________________________________________________________________

vedoucí týmů Josef Hrma

Zpět na články »