Druholigové Táborsko potvrdilo roli jasného favorita a vyřadilo náš tým z poháru (+ foto)

[22. 7. 2017 21:12:37]
Druholigové Táborsko potvrdilo roli jasného favorita a vyřadilo náš tým z poháru (+ foto)

MOL CUP – 1.kolo (hřiště Vysoký Chlumec)

 

„A“ muži – FC MAS Táborsko   0:5 (0:4)

 

Diváci: 302

Sestava:
Glogar – Hájek (78.Novák), Dvořák, Kdolský, Lípa - Soldát, K.Kvěch, Matoušek (58.Čejda), Senft, Krůta (78.R.Kvěch), Němec

 

Fotogalerie z utkání: ZDE (D.Štverák)

 

V prvním kole pohárové soutěže (MOL CUP) jsme se střetli s mužstvem, pro které se jednalo o poslední zápas před začátkem 2.ligy. A hned od začátku bylo vidět, že hrajeme proti profíkům, měli rychlejší start na míč a pokoušeli se hrát hodně z první. My jsme po celý zápas bojovali a hrozili hlavně ze standartek. I při nich byl vidět rozdíl, zatímco naše s námahou vždy vyřešil brankář nebo beci, my jsme třikrát propadli. Naše výborně kopali Dvořák a Kdolský. Opět byl výborný v brance Glogar, který chytil i penaltu a vzápětí dorážku. Když se ale podíváme, kdo nemohl do zápasu nastoupit, musíme všechny pochválit. Chyběl Capouch, Vystyd, Brotánek, Repetný, Valenta a do třetí rakouské ligy přestoupil Řehák. Jak padaly branky: 19. min. Musiol 0:1, 20. min. Prošek 0:2, 25. min. Musiol 0:3, 35. min. Navrátil 0:4, 60. min. Nešetický 0:5.

 

Další zápas hraje naše mužstvo ve středu 26.července, kdy se střetneme opět na Vysokém Chlumci s ligovým dorostem 1.FK Příbram. Tentokrát se jedná o přátelské utkání a začíná se  v 18:00  hod.

 

Zpět na články »