V prvním přípravném zápase prohrálo Béčko s Týncem.

[28. 2. 2017 10:44:03]
V prvním přípravném zápase prohrálo Béčko s Týncem.

V prvním přátelském zápase jsem se na UMT ve Voticích střetli s Týncem, kterému jsme chtěli oplatit letní porážku 7:2. Po divokém průběhu se nám to nakonec nepodařilo.

Tatran Sedlčany „B“ – FK Týnec nad Sázavou 3:5 (1:1)

 

G: Matoušek P., Pešek, Lípa V.


Sestava Tatranu: Dřevojan F.  – Brotánek T.(50 Bartůšek), Pudil, Pešek(70.Otradovec), Dvořák J.(80.Brotánek T.) – Lípa P.(45.Valenta), Matoušek P., Otradovec(45.Vrbický), Sirotek M.(45.Čížek) – Lípa V.(65.Matoušek L.), Matoušek L.(45. Krůta).


V úvodu zápasu jsme se trochu déle rozkoukávali a probrala nás až 11.minuta, kdy soupeř ze sporné penalty (faul mimo vápno) otevřel skóre. Pak jsme převzali iniciativu a ve 26.minutě hlavou po rohu vyrovnal Petr Matoušek. Další branky padaly až po změně stran. Ve 47.minutě se na vápně prosadil Pešek a tvrdou ranou k tyči otočil skóre v náš prospěch. Hned o čtyři minuty později pak potvrdil dobrý vstup do druhé půle Vašek Lípa a z 16 metrů prostřelil hostujícího brankáře. Bohužel pak jsme přestali hrát a soupeř toho maximálně využil. Po neuvěřitelném kolapsu obrany mezi 69. a 77.minutou jsme inkasovali 4 góly!!! Naše minimálně tři 100% šance naopak zůstaly nevyužity. První zápas se nám tedy příliš nevydařil. O nápravu se pokusíme v neděli 5.3., kdy od 14 hodin sehrajeme další přípravné utkání na Dobříši s místním Béčkem.

Zpět na články »