V první přípravě prohrálo Béčko na Dobříši

[19. 2. 2018 9:51:20]
V první přípravě prohrálo Béčko na Dobříši

 

MFK Dobříš „B“  - Tatran Sedlčany „B“ 5:4 (3:4)
(hřiště: UMT Dobříš)

G: Valenta 2x, Kabíček, Šťovíček F.

Sestava Tatranu:
Ješuta  – Brotánek T.(46. Novák), Čížek, Stibor(46.Otradovec), Šťovíček F. (46.Dvořák J.) – Valenta 
(67.Kabíček), Strnad(67.Stibor), Čejda J.(67.Šťovíček F.), Špaček(67.Brotánek T.) – Kabíček(46.Bartůšek), Kvěch R.


První přípravu jsme si domluvili s Béčkem Dobříše, které překvapivě vede naší skupinu I.B třídy.


Úvod zápasu nám vyšel velice dobře. Strnad s Čejdou kralovali ve středu pole a náběhy za obranu jsme dělali domácím velké problémy. Hned ve 3.min vysunul Valenta do sóla Kvěcha. Toho vychytal domácí brankář, ale odražený míč předložil Robert před prázdnou bránu Valentovi 0:1. Ve 14.min posunul na levé straně Špaček na Kabíčka, ten míč dostihl u koncové čáry, uvolnil se jesličkami přes domácího stopera a k bližší tyči skóroval 0:2. V 18.min zahrával Strnad roh zpět na naběhnutého Čížka, ten našel přesným centrem Valentu, který měl čas míč zpracovat a z 10 metrů přesně zakončit 0:3. Pak jsme domácím doslova darovali dva góly. Nejdříve ve 21.min zůstal při rohu nikým nehlídaný hráč na penaltě a pohodlně umístil míč na zadní tyč 1:3. O tři minuty později vystihl domácí útočník nepřesný výkop od brány a pohodlně snížil na 2:3. Hned v další minutě se vlnila síť zase na druhé straně. Špaček nahrál Šťovíčkovi, který si posunul míč po vápně a krásně trefil šibenici 2:4. Po výborném začátku jsme domácí dostali vlastními chybami do hry a ve 35.min se jim podařilo opět snížit. Míč za obranu středem hřiště jsme nedokázali odvrátit a domácí útočník nezaváhal 3:4.

Druhá půle už nebyla tak zajímavá, přesto jsme si vytvořili řadu nadějných příležitostí, které jsme trestuhodně zahazovali. Domácí byli mnohem efektivnější a naše chyby dokázali potrestat. V 70.min trefil nešťastně Čížek Šťovíčka a z dalšího sóla bylo vyrovnáno 4:4. V 79.min po další hrubé chybě na levé straně dokonali domácí obrat 5:4. V 88.min doklepl vyražený míč do brány Stibor, pro údajný ofsajd se ale vyrovnání nekonalo.

Na další přípravný zápas zajíždíme v neděli 25.2. do Milevska, kde se střetneme s Béčkem které hraje jihočeskou I.A třídu.

 

Zpět na články »