V posledním přípravném utkání Tatran prohrál s Motorletem

[13. 8. 2020 7:58:55]
V posledním přípravném utkání Tatran prohrál s Motorletem

Fotbalisté Tatranu Sedlčany sehráli přátelský zápas s třetiligovým Motorletem, který se v neukončené sezóně pohyboval v první třetině tabulky.

 

Motorlet Praha  – „A“ muži   4:0 (2:0)

 

Sestava:
F.Dřevojan (46.Glogar) – M.Krůta, Řehák, L.Brotánek (65.Hašek), Doubrava, D.Krůta (46.Chocholoušek), Novotný, M.Dvořák (80.D.Čipera), Soldát (46.Kouklík), D.Čipera (46.K.Kvěch), Hašek (46.Sochůrek)

 

Hned po zahájení mohl jít Tatran do vedení, ale šanci neproměnil. Stejně se za chvíli dařilo i domácím. Potom dvanáct minut nevěděli naši hráči kam dřív skočit, než si uvědomili, že nehrají proti žádnému soupeři z nižší soutěže. Motorlet byl lepší v rychlosti a v napadání v bloku po ztrátě míče. Po dvanácti minutách se hra vyrovnala a Tatran zahrozil po pěkném náběhu Soldáta a jeho zpětné přihrávce, kterou stačila obrana domácích zablokovat. To samé předvedl i David Krůta, který donutil domácího brankáře k zákroku na přední tyči. Když to vypadalo, že se půjde do kabin za nerozhodného stavu, kopali domácí v 33.minutě roh a přesto, že byl domácí hráč atakovaný Řehákem, tak se hlavou prosadil - 1:0. Hned po rozehrání mohlo být vyrovnáno, ale domácí brankář předvedl skvělý zákrok po střele Dvořáka, kterou vyrazil na roh. Po dalším rohu se odražený míč dostal k Davidu Krůtovi, který vystřelil prudkou střelu přes celou branku a o deset centimetrů minul tyč. Druhý gól padl ve 43.minutě a byl hodně smolný, když vybíhající Dřevojan podklouzl a byl u míče o vteřinu později než domácí hráč, který neměl problém po druhé zavěsit - 2:0.

Do druhého poločasu poslal domácí trenér sedm nových hráčů, náš trenér měl k dispozici čtyři. A to se ve velkém vedru projevilo. Kolem 65.minuty dvakrát chybovala naše obrana a domácí vstřelili další dvě branky – 0:3, 0:4. Trenér sáhl ke střídání, na hřiště vrátil Haška, Novotného posunul na stopera a Brotánka stáhl ze hřiště. Koho pochválit v první řadě Dvořáka, který podal výborný výkon dokázal míč podržet a dobře rozdat a jeho sólo přes celé hřiště bylo úchvatné. Škoda, že mu naši hráči hřiště neroztáhli, mohl jít až do branky. Vynikající kondici předvedl Novotný. Dobře chytal Glogar, který měl více práce než Dřevojan v prvním poločase. Soupeř měl skvělého středního záložníka s číslem čtrnáct,který se narodil ve Francii. Další zápas sehraje naše mužstvo v neděli v prvním kole MOL CUPu proti druholigovému Vyšehradu od 17.00 hod.a věříme, že nás naši skvělí fanoušci podpoří k co nejlepšímu výkonu.

 

Zpět na články »