V druhém přípravném zápase "áčko" remizovalo s týmem z ČFL

[20. 1. 2020 7:46:57]
V druhém přípravném zápase

Přípravný zápas, sobota 18.1.2020, UMT Sedlčany

 

„A“ muži – Šťechovice   3:3 (3:3)
G: Repetný, M.Dvořák, K.Kvěch

Sestava 1.poločas:
F.Dřevojan (30.L.Dřevojan) - Repetný, Sosnovec, Řehák, P.Lípa, D.Krůta, M.Dvořák, Kdolský, Soldát, K.Kvěch, M.Krůta

 

Sestava 2.poločas:
L.Dřevojan (60.Glogar) - Doubrava, L.Brotánek, Řehák, P.Lípa, Kouklík, Novotný, Kdolský, M.Sirotek, Čipera, Sochůrek (65.Repetný)

 

Tatran sehrál druhý přípravný zápas s třetiligovým mužstvem ze Šťechovic. A byl třetiligovému mužstvu velice rovnocenným soupeřem. O čem svědčí konečný výsledek, a i fakt, že naši hráči ještě neproměnili několik velmi dobrých příležitostí. První neproměnil David Krůta ve 27.minutě, akci rozjel sám nádhernou přihrávkou na Kvěcha, který mu jí vrátil na střed pokutového území, ale David branku netrefil. V 62.minutě se krásně uvolnil Sochůrek a obstřeloval brankáře, ale branku minul. Vzápětí ho napodobili hosté. V 80.minutě utekl Repetný, obešel brankáře, ale z úhlu branku netrefil. Super šanci nedal Doubrava v 85.minutě, po závaru před brankou se míč dostal ke Kouklíkovi, který tvrdě vystřelil a míč se odrazil k Doubravovi, který stál metr před brankou, ale míč pořádně netrefil!

 

Jak padaly branky: v 10.minutě 0:1. V 18.minutě našel parádní přihrávkou D.Krůta nabíhajícího Repetného a ten střelou přes celou branku vyrovnal na 1:1. Za dvě minuty selhala naše obrana - 1:2. Ve 37.minutě zahráli hosté malou domů, kterou brankář chytil do rukou. Z trestného kopu po přihrávce Kdolského vyrovnal Dvořák - 2:2. Opět uplynuly dvě minuty a hosté vedli, tentokrát jsme si dali vlastní gól po nedorozumění brankáře Lukáše Dřevojana s Davidem Krůtou - 2:3. Tatran stačil ve 45.minutě vyrovnat na 3:3, když Dvořák našel Kvěcha, který rozvlnil síť. Fotbal se musel přítomným divákům líbit. Mužstvo teď odjíždí na krátké soustředění do Sušice, kde sehraje v neděli třetí přípravný zápas.

 

Zpět na články »