V dalším venkovním zápase Béčko opět nezvítězilo.

[14. 11. 2016 8:34:10]
V dalším venkovním zápase Béčko opět nezvítězilo.

Vzhledem k souběžně hranému zápasu A mužstva a C mužstva jsme k derby zápasu do Petrovic odjížděli v menším počtu hráčů než obvykle. Na lavičce byli připraveni pouze dorostenci Stibor a Lhota (lehce zraněný), kteří dopoledne odehráli těžký zápas v Dobříši. Vypomohl nám i Robert Kvěch, který celý podzim nehrál.

SK Petrovice - Tatran Sedlčany „B“ 3:2p. (0:2)


G: P.Chlasták 2x

 

Sestava Tatranu: Dřevojan  - Pešek, Pudil, Ségl, Brotánek T. -  Bartůšek, Chlasták M., Matoušek P.(59.Stibor), Lípa V.(68.Kvěch R.) – Kvěch K.(83.Lhota) - Chlasták P.

 

ŽK: -

 

Další nepříjemnost připravilo počasí, zápas se tak hrál na rozměrově menším rezervním hřišti. Místy byl terén hodně podmáčený a místy byly zmrazky. Samotný pohyb tak nebyl jednoduchý, dal se očekávat velký boj. Začátky zápasu se nám ale daří. Hned v páté minutě našel Brotánek na levém křídlu Lípu, ten si pohrál s obráncem a na přední tyči přesně našel Petra Chlastáka. Pedrovi stačilo pouze nastavit nohu a šli jsme do vedení 0:1. V 16.minutě zahrávali domácí z hranice vápna trestný kop a povedenou střelou trefili spojnici naší branky. V 19.minutě se po rohu dostal k zakončení Petr Chlasták, míč ale skončil nad brankou. Ve 22.minutě jsme předvedli rychlou akci. P. Chlasták zpracoval míč pro Kryštofa Kvěcha, ten posunul na M.Chlastáka, který z dobré pozice přestřelil. Ve 27.minutě vybojoval aktivní Lípa roh. Martin Chlasták našel hlavu bráchy Petra a ten podruhé zavěsil 0:2. Ve 36.minutě vyslal do ulice Matoušek Lípu, který byl před vápnem ostře faulovaný. Následný trestňák M.Chlastáka skončil v rukavicích gólmana. O minutu později podnikli rychlý útok domácí po pravé straně, ve vápně se dostal míč ke kanonýru Štemberkovi, s jeho střelou si ale Dřevojan poradil. Ve 42.minutě zakončoval po centru z pravé strany opět O.Štemberk – netrefil bránu.

 

V poločasové přestávce jsme spíše než hru řešili zdravotní stav hráčů. O střídání si říkali Kvěch (sval), Pešek (po nemoci), Lípa (kotník). V pořádku nebyl ani brankář Dřevojan (koleno). Přesto jsme druhý poločas začali slušně. Petr Chlasták dostal míč na pravé straně. Tvrdou střelu Zrůbek pouze vyrazil zpět k Pedrovi, který pohotově levačkou jen těsně minul. Ve 48.minutě zahrozili domácí, centr z pravé straně skončil z hlavy útočníka jen těsně nad. V 50.minutě byl ve středu pole ostře faulovaný Matoušek, který se sice snažil zranění rozběhat, nakonec ale musel střídat. Když začal lehce kulhat i Ségl začal tlak pohyblivých domácích narůstat a prakticky do konce zápasu se hrálo na naší půlce. V 57.minutě se ještě po centru zprava Štemberk zastřeloval. O pět minut později byl ale už domácí střelec úspěšný. Po trestném kopu z pravé strany vyskočil na penaltě nejvýš a hlavou nedal Dřevojanovi šanci 1:2. V 68.minutě už nemohl dál pokračovat Lípa, kterého nahradil Robert Kvěch. V 77.minutě si nebezpečně do pravého křídla naběhl L. Mandík, jeho centr jsme na poslední chvíli zblokovali na roh. V 85.minutě jsme bohužel o těsné vedení přišli. Nepovedený nákop propadl za naši obranu, kde měl dost času k zakončení J. Mandík a prostřelil Dřevojana 2:2. Do konce zápasu se už nic zajímavého nestalo, ke slovu se tak dostaly penalty. Filip Dřevojan si počínal výborně, na každou penaltu si sáhnul, měl však smůlu zneškodnil jen jednu ve třetí sérii. Jedna domácí penalta skončila vedle. Za nás byli úspěšný Pešek, Brotánek a Bartůšek. P. Chlasták neproměnil. V poslední sérii tak mohl rozhodnout Pudil, netrefil ale branku. V šesté sérii stejně jako v Letech selhal kapitán M. Chlasták a druhý bod tak zůstal v Petrovicích.

 

Vzhledem k tomu, že v závěru připomínalo naše mužstvo lazaret musíme být spokojeni s bodem. Všichni zaslouží pochvalu za bojovnost. V první půli hrál až do ostrého faulu výborně Lípa. Na levé straně s ním měli domácí velké problémy. S chutí hrál střelec dvou gólů Petr Chlasták. V posledním kole přivítáme v neděli 20.11. od 13:30 dosavadního lídra soutěže Komárov. Doufáme, že se dá co nejvíce zraněných hráčů dohromady.

Zpět na články »