V Berouně nezaváhal ani jeden dorost a nyní kluky čekají zápasy o medaile

[6. 6. 2017 14:08:41]
V Berouně nezaváhal ani jeden dorost a nyní kluky čekají zápasy o medaile

Krajský přebor – skupina A
24. mistrovské utkání: 4.6.2017 (hřiště: Beroun - UMT)

Fotogalerie z obou dvou zápasů: ZDE

 

Beroun – Starší dorost    1:7 (0:1)
G: Krůta, Stibor, Novák, Lhota, Matoušek, Kopp
(A: Barták 3, Stibor, Glogar, Lhota)

Sestava:
Dřevojan - Novák, Hofman (71.Hrbek), Stibor (71.Machovský), Glogar – Křížek, Lhota, Matoušek, Kouklík – Sirotek (54.Barták), Krůta (75.Kopp)

V posledním kole základní části krajského přeboru staršího dorostu jsme hráli v Berouně, který je v tabulce na poslední pozici. Z důvodu souběhu s utkáním KP žáků se utkání uskutečnilo na UMT. Do zápasu jsme již nastupovali s vědomím, že jsme se na příští sezónu dokázali kvalifikovat do obnovené dorostenecké divize. K jistotě druhé pozice ve skupině a postupu do utkání o 3. místo v kraji jsme ovšem ještě potřebovali získat minimálně bod. Hned prvních pět minut ukázalo, že se bude jednat o hru na jednu branku, kde naším největším protivníkem bude naše střelecká nemohoucnost. Slovy se vlastně ani nedá pořádně průběh utkání vyprávět, protože, kdo neviděl, neuvěří. S naprostou lehkostí jsme se dostávali do jedné velké brankové příležitosti za druhou, ale bohužel v koncovce jsme byli naprosto tragičtí. V poločase jsme vedli pouze 0:1, když se prosadil M.Novák po přihrávce od T.Glogara. Nebudu ovšem přehánět, když napíši, že domácí brankář chytil dalších 8 branek a k tomu jsme ještě několikrát přestřelili, nebo netrefili branku ve vyložených příležitostech! Druhý poločas pokračovat v podobném duchu, ale naštěstí se nám už podařilo vstřelit více branek, i když stále jsme pokračovali v zahazování 100% šancí. Bylo naprosto jedno, jestli se jednalo o hráče základní sestavy, nebo střídající kluky, prostě to tam nepadalo nikomu. Domácí hrozili jen sporadicky z rychlého protiútoku, a většinou jen v situacích, kdy se od nás všichni rozhodli útočit a nechtělo se jim vracet. Celkově ovšem naše hra nebyla vůbec špatná, protože jsme si rychlými kombinacemi dokázali vytvořit dobré situace a příležitosti. Ale znovu opakuji, že v zakončení jsme naprosto selhali … Příjemným překvapením byl výkon M.Bartáka (r.01), který se věnuje hlavně hokeji a za dorost nastoupil úplně poprvé a hned si dokázal připsat tři asistence. Jak se měnilo skóre: Ve 13.minutě prostřelil domácího brankáře M.Novák, kterému přihrával T.Glogar – 0:1. V 47.minutě přistrčil míč F.Stibor D.Krůtovi a na jeho střelu z 20 m byl brankář krátký – 0:2. V 67.minutě se prosadil po rohu F.Stibor (asistence J.Lhota) – 0:3. V 69.minutě přihrál M.Barták na L.Matouška, který se tentokrát nemýlil - 0:4. V 72.minutě předvedl střídající M.Barták pěkný průnik do vápna a předložil míč D.Krůtovi, který zvýšil na 0:5 a zároveň zaznamenal jubilejní 100.gól našeho týmu v sezóně. V 76.minutě domácí zkorigovali výsledek na 1:5, když využili rychlého brejku. V 79.minutě přešel J.Lhota přes několik hráčů a poradil si i s brankářem – 1:6. Konečnou podobu dal výsledku v 85.minutě R.Kopp, který se po další akci M.Bartáka prosadil střelou o tyčku – 1:7. Bodovým ziskem jsme si tedy zajistili druhé místo v tabulce skupiny A. V dvojutkání o třetí místo v krajském přeboru se střetneme s FK Kolín (2.místo ve sk.B). První zápas se hraje doma v neděli 11.6.2017 od 10:15 hod.    

 

-----------------------------------------------------------------------------------


Beroun – Mladší dorost     0:15 (0:10)
G: Čejda 3, Kozohorský 3, Vyskočil 3, Bláha 2, Nováček, Ja.Kouklík, Chocholoušek, Procházka


Sestava:
Dřevojan – Machovský, Svoboda, Bareš, Beňo – Kozorhorský, Bláha, Kouklík, Vyskočil – Nováček, Čejda 
(střídali: Procházka, Kopp, Chocholoušek, Čapek, Hrbek)


Mladší dorostenci Berouna nastoupili v hodně kombinované sestavě, když půlka kluků hrála již za starší dorost a další část za starší žáky, kteří hráli také dopoledne. Od začátku se hrálo pouze na jednu branku a jedinou otázkou byla výše konečného skóre. Vítězstvím ve skupině A si mladší dorost zajistil postup do finále, kde se utká o titul přeborníka kraje s Neratovicemi. 

Zpět na články »