Žákovský turnaj " O pohár města Sedlčany" ovládl dívčí tým Sparty

[1. 6. 2016 7:15:44]
Žákovský turnaj

V sobotu 28.5.2016 pořádal náš oddíl Tatran Sedlčany fotbalový turnaj mladších žáků pro ročníky 2004 a mladší. Do Sedlčan přijelo 8 týmů včetně domácích, družstva byla rozdělena do dvou skupin, kde se hrálo každý s každým, a první dva týmy postoupily do bojů o medaile, zbylé dva hrály o umístění.

Sedlčany začaly turnaj velmi slibně, kdy nejprve porazily Milín 2:1 a ve druhém zápase Graffin Vlašim 3:1. V souboji o první místo v tabulce narazili domácí hráči na dívčí tým Sparty Praha. Čekal se těžký a vyrovnaný zápas, to ale trvalo jen pár minut, děvčata dominovala a domácí tým doslova přejela 10:0. Z druhé skupiny postoupili do bojů o medaile Kolín a Motorlet Praha. V prvním semifinále dominoval tým Motorletu a porazil domácí 10:0. Druhé semifinále bylo vyrovnanější a po výsledku 2:1 postoupil tým Sparty do finále. Ve finále se nejprve ujal vedení tým Motorletu, ale postupem času získal velkou převahu tým dívek ze Sparty a zaslouženě otočil výsledek na konečných 3:1 a mohl slavit celkové vítězství. V boji o třetí místo podlehl domácí tým Kolínu v poměru 6:0 a obsadil tak čtvrté místo.


Velké poděkování patří městu Sedlčany, generálnímu partneru turnaje, všem drobným sponzorům a v neposlední řadě Honzovi Suchanovi, hráči Viktorie Plzeň, který předal každému fotbalistovi diplom a další ceny.


Konečné pořadí :

1. AC Sparta Praha dívky

2. Motorlet Praha

3. FK Kolín

4. Tatran Sedlčany

5. SK Votice

6. TJ Hradiště

7. TJ Milín

8. Graffin Vlašim

Zpět na články »