Tatran slaví historický postup v MOL cupu, a v dalším kole narazí na druholigové Táborsko!!!

[16. 7. 2017 21:39:41]
Tatran slaví historický postup v MOL cupu, a v dalším kole narazí na druholigové Táborsko!!!

MOL cup - předkolo

 

Soběslav - "A" muži 1:3 (0:2)

G: Němec 2, M.Sirotek

Sestava:
Glogar - Repetný, Řehák, Brotánek (65.Dvořák J.), Dvořák M., Hájek (86.Otradovec), Kvěch, Kdolský, Sirotek M. (65.Krůta), Senft, Němec 

 

Diváci: 325

 

Tatran zahájil přípravu na sezonu 2017/2018 v pondělí 10.7.2017, koncem týdne odjel na soustředění do Krkonoš, kde absolvoval kvalitní tréninky v pěkném prostředí. V neděli po obědě odjelo patnáct hráčů k prvnímu zápasu MOL cupu do Soběslavi.

Tatran šel hned při první akci v šesté minutě do vedení. Senft našel nabíhajícího Němce a ten podél vybíhajícího brankáře poslal po zemi míč do sítě - 0:1. V deváté minutě předvedl pěknou akci Dvořák, ale střela minula branku. Ve dvanácté minutě už to bylo 0:2, Repetný utekl po lajně a na zadní tyči našel Sirotka, který skóroval střelou na zadní tyč. Ale šancí v prvním poločase bylo ještě více. Po Kvěchově uvolnění Senfta se kopal jen roh. Sirotek našel Hájka a ten hlavou trefil břevno. Dvořákovu střelu vyrazil domácí brankář. Po další akci Senfta znova roh. Střely Dvořáka a Sirotka likvidoval domácí brankář. Největší šance domácích přišla v 18.minutě, když nastřelili tyčku. Jinak se většinou jednalo o centrované míče, které likvidoval výborný Glogar. Když běžela 51. minuta, vyslal kolmicí do úniku Dvořák Němce a ten skóroval potřetí - 0:3. O dvě minuty to mohl Němec zopakovat po kolmici Kdolského, ale míč se mu zamotal mezi nohama a domácí obránce neměl práci odkopnout míč z branky. Z protiútoku domácí korigovali stav na 1:3. Přestože na naše hráče padala obrovská únava po soustředění, tak jsme mohli skóre navýšit, ale už chyběla síla. Domácí předvedli hezkou akci v 87.minutě, ale Glogar jim skvělým zákrokem zkazil radost. Smekám před hráči Tatranu, že po tvrdém soustředění dokázali zmobilizovat veškeré síly a zvítězit. Chválím všechny hráče, kteří do zápasu nastoupili, ale nejde přehlídnout výborné výkony Glogara, Dvořáka M., Kdolského, Řeháka, Kvěcha a Senfta.

 

Postup do dalšího kola znamená, že v sobotu 22.7.2017 přivítáme doma účastníka FNL (2.liga) FC MAS Táborsko. Utkání se bude hrát na Vysokém Chlumci od 17:00 hod.

 

Fotogalerie z utkání: ZDE (D.Štverák)

Zpět na články »