Tatran si na domácí půdě vyšlápl na vedoucí celek soutěže

[7. 10. 2019 8:34:46]
Tatran si na domácí půdě vyšlápl na vedoucí celek soutěže

„A“ muži – Přeštice     3:2 (1:0)

 

Sestava:
F.Dřevojan - Řehák, L.Brotánek, D.Čejda, M.Krůta, D.Krůta (86.Kouklík), M.Dvořák (84.M.Sirotek), Kdolský, Soldát, K.Kvěch (90.Doubrava), Čipera (66.L.Matoušek)

Videozáznam utkání: ZDE

 

Hráči Tatranu opět potvrdili, že jsou na domácím hřišti k neporažení, když tentokrát ze Sedlčan odjely bez bodů vedoucí Přeštice. Začátek zápasu patřil Tatranu, ale zakončení nevedlo k brance. A tak v deváté minutě musel zasáhnout domácí brankář Dřevojan. Domácí zahrozili v 17.minutě brejkem Soldáta s Kvěchem, který zakončil střelou doprostřed branky. Hosté kopali standardku ze strany, ale míč proběhl celým pokutovým územím. Dřevojan několikrát včas vyběhl a zmařil šance hostů. V 36.minutě prošel pěkně Čejda a dával míč pod sebe, ale hostující obrana stačila míč poslat pryč. V 39.minutě kopal trestný kop Milan Krůta a v pokutovém území našel Řeháka, který poslal Tatran do vedení 1:0.

 

Druhý poločas začali hosté náporem, ale po rychlém brejku byl v 50.minutě faulován v pokutovém území Dvořák a kopala se penalta. Spolehlivý exekutor pokutových kopů Brotánek poslal Tatran do dvoubrankového vedení - 2:0. Hosté snížili rovněž z pokutového kopu v 66.minutě - 2:1. V 69.minutě byli hosté blízko vyrovnání, ale prázdnou branku netrefili. V 74.minutě předvedl pěknou akci nejlepší hráč na hřišti Čejda, který hlavou ohrozil branku hostů, míč se odrazil ke střídajícímu Matouškovi, který poslal ze dvaceti metrů nechytatelnou střelu a bylo to 3:1. Hosté stačili už jen snížit na 3:2 v 82.minutě. Hráči Tatranu odvedli zodpovědný výkon, který vedl ke třem bodů a za to si zaslouží obrovskou pochvalu. Nejlepší byli Čejda a v brance Dřevojan.

 

Další zápas hrajeme v sobotu v Katovicích od 15.30 hod.

Zpět na články »