Tatran podal dobrý výkon, ale výsledek je krutý

[15. 4. 2019 11:39:41]
Tatran podal dobrý výkon, ale výsledek je krutý

Sokol Čížová – „A“ muži   4:1 (2:0)

 

Sestava:

Glogar - Kdolský, L.Brotánek, D.Čejda, M.Krůta, V.Lípa (84.Pecholt), K.Kvěch, M.Dvořák, Soldát, Haas, Senft (89.Nováček)

Začátek zápasu patřil domácím fotbalistům a brankář Glogar  dobrými zákroky zlikvidoval tři jejich šance. Od patnácté minuty jsme hru vyrovnali a měli první brankovou příležitost, když Haas uvolnil Dvořáka, ale jeho střela těsně minula zadní tyč. Ve 23. minutě zahrál domácí hráč jasně rukou v pokutovém území, ale píšťalka zůstala němá. Ve 27.minutě odpískal rozhodčí faul a domácí šli Jiroušem do vedení 1:0. Na našeho Soldáta se mnohem horší faul na kraji pokutového území nepískal. Po obdržené brance jsme udělali ve 30. minutě další chybu při nedůrazném bránění Šlapáka a ten šikovně zvýšil na 2:0. Znova jsme se snažili dát kontaktní branku, ale střely Lípy, Dvořáka a Haase končily vedle a Soldátova střela skončila v náručí brankáře. Ani z rohů se nic neurodilo.

Druhý poločas začal výborným zákrokem Glogara. Tatran převzal iniciativu a byl častěji u míče a akce byly ke koukání. Jenže mezi námi a domácími fotbalisty byl velký rozdíl při proměňování šancí. Ve 47. minutě jsme kopali roh a těsně po něm fauloval domácí brankář Haase, ale penalta se nekopala. Zato na druhé straně po pádu hráče v pokutovém území ano a bylo to 3:0. V 72.minutě vypálil Krůta ze třiceti metrů a trefil přesně do šibenice - 3:1. Naši hráči chtěli otřeseného soupeře znova trestat, ale zapomněli na zadní vrátka a tak po ztrátě míče postupoval Jirouš sám na brankáře a navýšil skóre na 4:1.Naše střely většinou končily na obětavě hrající obraně. Největší šanci na korigování výsledku měl Senft, ale byl rychlejší než přihrávka Haase a ta šla těsně za ním. Takový výsledek po předvedené hře jsme si nezasloužili. I domácí diváci ocenili naše vystoupení. Ale fotbal je o gólech, a ty jsme nedali. Za předvedenou hru si pochvalu mužstvo zaslouží, nejlepší byl brankář Glogar.

 

O velikonocích hrajeme doma v neděli proti Mariánským Lázním od 17.00 hod.

 

Zpět na články »