Tatran opět zaspal začátek a z Nového Strašecí neveze ani bod

[18. 4. 2016 7:18:36]
Tatran opět zaspal začátek a z Nového Strašecí neveze ani bod

Nové Strašecí – „A“ muži  3:1 (2:0)

 

Sestava:
Hrůša – Pešek (18.Repetný), Řehák, Brotánek, Hofman – Kdolský, Senft (80.Valenta), Čejda (71.Bartůšek), Soldát – Sirotek, Haas

Porážka doma proti Jindřichovu Hradci byla ostuda, po porážce s Novým Strašecím mohli hráči odejít ze hřiště s hlavou nahoře. Trenéři museli řešit koho postavit, když z devatenáctičlenného kádru zbylo dvanáct hráčů. Chybělo sedm hráčů, z toho pět ze základu! Capouch, Matoušek pro zranění, Kvěch, Vystyd stop na jeden zápas, Němec pracovní povinnosti, Dvořák pro školní povinnosti a P. Lípa. Trenér tak povolal dorostence Hofman a Repetného z „B“ týmu.

Patnáct minut trvalo našemu mužstvu než si sedlo, ale bohužel soupeř šel za tu dobu do dvoubrankového náskoku. Tatran začal zápas šancí Sirotka, který si naběhl na dlouhou přihrávku Kdolského a ze strany prověřil domácího brankáře. V 9. min. udělal chybu při rozehrávce Soldát a domácí z brejku trestali - 1:0. Ve 12. min. se obtočil domácí hráč v pokutovém území kolem našeho hráče a nedal Hrůšovi brance šanci - 2:0. V 18.minutě musel střídal Pešek, který se necítil dobře a na hřišti ho nahradil Repetný. Potom převzalo naše mužstvo iniciativu a do konce poločasu mělo více ze hry. Hlavně náběhy Soldáta a Repetného dělali domácím problémy. O koncovku se pokoušel Senft a Haas. Smolařem zápasu se stal Soldát, byl u prvního a třetího gólu a nepískala se na něj jasná penalta v 31. minutě. Druhý poločas začal náporem Tatranu, který do 59.minuty téměř nepustil domácí z vlastní poloviny. Potom přišla zmíněná chyba při rozehrávce a z brejku to bylo 3:0. Po centru Kdolského minula hlavička Senfta šibenici o milimetry. Potom se dvakrát vyznamenal domácí brankář při střele Sirotka a hlavičce Kdolského. My jsme na plácku hráli za tři rohy penalta, tady rozhodčí za tři fauly v pokutovém území písknul penaltu na Haase a sám jmenovaný jí proměnil v 88. min. - 3:1. Mohla se ještě pískat za stažení Bartůška. To si v žádném případě nestěžujeme na rozhodčího, tak si prostě nastavil pískání, a tak pískal po celý zápas, protože tam bylo hodně faulů obou mužstev nepískaných. Za bojovnost chválím celé mužstvo. Jednotlivě Repetného, který nabíhal, výborně centroval a na hřišti byl vidět. Ve středu hřiště dřel a svedl hodně tvrdých soubojů Čejda. Poprvé nastoupil od začátku Sirotek a svojí hrou byl platný. První zápas v divizi si zahrál Hofman a ukázal že v něm roste další výborný hráč. To samé platí o dalším dorostenci Valentovi. Nejlepším hráčem na hřišti byl Michal Kdolský. Další zápas hrajeme doma proti aspirantu na postup Motorletu v neděli 24.4. od 17:00 hod a trenér by měl mít k dispozici Vystyda, Kvěcha, Dvořáka a Němce. Bylo by dobře, kdyby přišla co největší návštěva.  

 

Jiří Voráček – vedoucí mužstva

Zpět na články »