Tatran opět zahazoval šance a doma prohrál

[5. 11. 2018 8:52:09]
Tatran opět zahazoval šance a doma prohrál

„A“ muži – SK Klatovy 2:3 (1:2)

 

Sestava:
Glogar – P.Lípa, Vystyd (57.D.Čejda), L.Brotánek, M.Krůta, Kdolský, K.Kvěch, D.Krůta (71.Hájek), Soldát, Senft (57.M.Dvořák), Němec

Fotogalerie z utkání: ZDE (D.Štverák)

 

Opět jsme zahazovali šance, ale to je už obehraná písnička. Hosté si vypracovali pět šancí a tři proměnili, dvě výborně zlikvidoval Glogar. Ale u nás to není jen o neproměněních šancí, protože inkasujeme hodně branek. Přestože klukům trenér klade na srdce, že musí hrát na hráče natěsno, je to jako by házel hrách na stěnu. Naši hráči nechávají v poklidu soupeře zpracovat míč bez ataku, a až si ho soupeř zpracuje, teprve na něj vyrazí a ve většině případu je to pozdě. V 13.kole divize k nám přijely Klatovy, které se vyhřívají na třetí příčce, přesto jsme měli tolik šancí, že tři body měly zůstat doma. Už ve druhé minutě po akci Němce střílel Krůta David v dobré pozici nad. Hosté se poprvé dostali k naší brance v 9.minutě, ale střela šla vedle. Ve 13.minutě propadli tři naši hráči na středu hřiště, hosté poslali míč na nabíhajícího Bálka, který střelou přes celou branku poslal hosty do vedení 0:1. Kdolský hlavičkoval nad, střely Kvěcha a Soldáta chytil brankář. Ve 28.minutě bylo vyrovnáno, to unikl po pravé straně Lípa, jeho centr stačil odvrátit hostující bek před Soldáta a ten z patnácti metrů vyrovnal pěknou střelou k tyči 1:1. Ve 33.minutě šel Lípa ze strany, ale vystřelil vedle v 35.minutě předvedl hezkou akci Němec, obešel několik hráčů vniknul do čtverce a poslal centr přes celou branku, ale nikdo tam nenaběhl, a tak jediný hráč hostů poslal míč do bezpečí. Ve 37.minutě začal akci Kdolský, přihrál Lípovi, ten zatáhl míč po pravé straně narazil Němcovi, který našel Soldáta šest metrů od branky, ale Luboš dostal míč na stojnou nohu a nezakončil. Další obrovskou šanci připravil Němec ve 39.minutě pro Soldáta, ale ten na brankové čáře v souboji s obráncem poslal tečovaný míč nad. Po rohu šla střela Vystyda vedle. Ve 43.minutě propadla podruhé v zápase naše levá strana a hostující hráč šel na Glogara, ten jeho první střelu zlikvidoval, ale dobíhající Tříska skóroval - 1:2. Místo abychom šli do šaten za stavu 3:1 pro nás, tak jsme prohrávali!!!

Opět na začátku druhé půle to byl Němec, který připravil gólovku Senftovi, ale ten v koncovce selhal. Tomášovi se při veškeré snaze střelecky nedaří. V 51.minutě po rohu Kdolského hlavičkoval Soldát nad. Třetí branka hostů padla v 52.minutě a po zaváhání v naší obraně jí dal Pavlovič - 1:3. V 58.minutě zastavila střelu Milana Krůty ruka, ale penalta se nekopala. V 66. a v 68.minutě zasahoval dobře proti střelám Davida Krůty a Dvořáka hostující brankář. V 70.minutě obešel několik hráčů ve čtverci Soldát přihrál, pod sebe na Kvěcha, který snížil na 2:3. Až do konce zápasu jsme soupeře tlačili, ale nevyrovnali. Proti byl brankář Rojík, který chytil trestný kop Krůty Milana. Blízko k vyrovnání byl Čejda po rohu Kdolského, když hlavičkoval těsně vedle. V nastavení jsme kopali roh Kdolským, který poslal míč na zadní tyč na Hájka, ale přestože ho nikdo neobtěžoval, hlavou branku netrefil. V neděli jedeme k prvnímu mužstvu tabulky (Admira Praha), a doufám, že předvedeme lepší výkon, hlavně v obraně a proměníme nějakou šanci.

 

 

Zpět na články »