Tatran nestačil na vedoucí celek soutěže a na Admiře prohrál

[12. 11. 2018 7:27:17]
Tatran nestačil na vedoucí celek soutěže a na Admiře prohrál

Admira Praha –  „A“ muži   4:1 (1:0)

 

Sestava:
Glogar – P.Lípa (73.V.Lípa), L.Brotánek, Kdolský, M.Krůta, D.Krůta (66.Hájek), K.Kvěch,  M.Dvořák (81.L.Matoušek), Senft, Němec 

Domácí vyhráli zaslouženě, byli rychlejší, a proto měli na kopačkách odražené míče. Za druhé nás přehrávali v osobních soubojích a to byl základ pro jejich vítězství. K první brance ve 12. minutě jsme jim dopomohli sami, když Brotánek poslal malou domu, přímo na nohu soupeře – 1:0. Jak my, tak soupeř z rohů nic nevytěžil, a když přišla střela ze střední vzdálenosti na naší branku, stál v ní spolehlivý Glogar. Ve 35.minutě mohl vyrovnat Senft, ale v rozhodující chvíli uklouzl. Domácí založili rychlý brejk, který řešil Glogar faulem a kopala se penalta. Glogar opět překvapil střelce a penaltu vyrazil do bezpečí. Ve 45.minutě jsme kopali trestný kop a domácí brankář se zapotil, aby střelu Kdolského vyrazil na roh.

Druhý poločas začal velkou šancí Němce, který po přihrávce Krůty šel sám, ale chvilku zaváhal, brankář včas vyběhl, zmenšil mu střelecký úhel a kopal se jen roh. V 54.minutě David Krůta při přechodu do útoku nastřelil domácího hráče, od něj se míč odrazil k útočníkovi, který se pomalu vracel a domácí šli do brejku, který už nestačili naši hráči pokrýt - 2:0. Domácí zahrozili ještě v 60.minutě střelou do tyče. V 66.minutě odpískal rozhodčí trestný kop ze strany, naši hráči špatně pokryli domácího kapitána a bylo to 3:0. Za dvě minuty opověděl Němec se Senftem, když Němec utekl a poslal míč pod sebe na Senfta, který skóroval a snížil na 3:1. Němec mohl přiblížit Tatran na dostřel v 77.minutě, kdy ho kolmicí poslal do úniku Kvěch, ale Dominik branku přestřelil. V 79.minutě dali domácí čtvrtý gól, když se jim podařilo kombinací vyšachovat naší obranu a zakončující hráč dával do prázdné branky – 4:1. Domácí vyhráli zaslouženě, ale kdybychom proměnili šance mohl být výsledek pro nás přijatelnější. Nejlepší byli Glogar, který potvrdil že má skvělou formu, dále Kvěch, který v současnosti patří k našim oporám a za druhý poločas si zaslouží pochvalu i Dvořák.

POZOR!!! 

Poslední zápas podzimu hrajeme doma v SOBOTU od 13.30 hod.   

 

Zpět na články »