Tatran doma podlehl vedoucímu mužstvu soutěže

[17. 10. 2016 13:03:47]
Tatran doma podlehl vedoucímu mužstvu soutěže

„A“ muži – Čížová 0:3 (0:3)

 

Sestava:
Capouch - Řehák, Vystyd, Brotánek, Lípa, Soldát, Kdolský, Dvořák (75.Hájek), Repetný, Haas (85.Čejda), Němec


Diváci: 420
Rozhodčí: Šálková – Kastl, Cihlář

Fotogalerie z utkání: ZDE (David Štverák)


Videozáznam celého zápasu: ZDE

 

V 10.kole Divize, sk.A jsme na domácím trávníku přivítali vedoucí mužstvo soutěže Sokol Čížová. Oproti loňské sezóně hosté výrazně posílili, a tak se dalo očekávat velmi těžké utkání. Do první šance se ovšem dostalo domácí mužstvo, když se hned v první minutě po centru ze strany do zakončení natlačil D.Neměc, ale míč se od jeho nohy odrazil nad branku. Potom už ovšem převzali iniciativu hosté a zle zatápěli naší obraně. Třikrát za sebou musel předvést super zákroky Capouch. Hlavně zákrok v 9. minutě měl světové parametry. V 10. minutě fauloval v pokutovém území P.Lípa a hostující Jirouš z penalty nezaváhal – 0:1. Ve 30.minutě mohlo být vyrovnáno, když J.Repetný dostal přihrávku mezi penaltu a malé vápno, ale jeho rána z první šla těsně nad. V 32.minutě to byl naopak opět soupeř, který se gólově prosadil. Na centr ze strany si naběhl zkušený P.Janda a zblízka zvýšil vedení Čížové na 0:2. Přesto Tatran bojoval dál a ve 37. minutě byl blízko ke kontaktnímu gólu. Dvořák tvrdě vystřelil, hostující obránce odvrátil míč k Řehákovi a ten nádhernou střelou z dvaceti metrů trefil tyčku hostující branky. Dalšího zaváhání naší obrany využil ve 43.minutě opět Jirouš, který si naběhl za záda všech našich obránců a pohodlně zvýšil na 0:3.


Druhý poločas už se dohrával spíše z povinnosti. Hosté se soustředili, aby neinkasovali a ani my jsme nechtěli dostat další branky. Přesto jsme byli blízko alespoň zkorigování skóre. V 71.minutě zakončoval Dvořák, ale o milimetry minul šibenici. V 80.minutě vychytal hostující brankář Hájka a vzápětí i Lípu. V dobré pozici hlavičkoval po rohu Kdolského i Brotánek, ale jeho pokus skončil vedle. Hosté vyhráli naprosto zaslouženě, když se naplno projevila síla jejich zkušeného mužstva. Za soupeře nastoupilo několik hráčů, kteří si zahráli první, nebo případně druhou českou ligu (např. Janda, Jirouš, Nečas, Fenyk, Polodna). Naše mužstvo podalo slušný výkon, ale ukázalo se, že Čížová není tým, s kterým bychom se měli v současné chvíli poměřovat.


Další utkání hrajeme v sobotu v Mariánských Lázních, kde se budeme snažit bodovat. Na domácí půdě se představíme opět za 14 dní (neděle 30.října, 14:30 hod), když budeme hostit okresního rivala z Dobříše. Pro fanoušky je na toto „divizní derby“ opět připraven speciální program (tombola a přestávková soutěž). Více ZDE.

Zpět na články »