Starší žáci po dobrém výkonu jasně porazili Hostouň

[16. 9. 2019 7:51:39]
Starší žáci po dobrém výkonu jasně porazili Hostouň

Starší žáci – Sokol Hostouň    5:0 (3:0)

Branky: Krajdl 2x , Špitalík 2x, Pechač

Sestava:
Jiráček Jan, Plachý František, Matoušek Šimon, Novák Jiří, Chlasták Josef, Jindráková Rozálie, Špitalík Martin, Krajdl Jan, Brunclík Jaroslav, Pšenička Jakub, Pechač Jakub, Plachý Antonín, Timofte Jan, Macháček Šimon, Zapach Marek

 

Ve středu 11.9. jsme sehráli druhé domácí utkání a musím pochválit všechny za přístup nasazení a předvedenou hru. Do zápasu jsme vstoupili velice aktivně, chtěli jsme hrát fotbal, napadali jsme rozehrávku soupeře a z toho se začaly rodit naše šance. Do 5. minuty jsme si vypracovali dvě stoprocentní šance, ale špatně jsme vyřešili zakončení. Poprvé jsme uspěli v 6.min, kdy se krásnou střelou trefil J.Krajdl a šli jsme do vedení 1:0. Po vstřelené brance jsme pokračovali v tlaku na soupeře a přicházeli další šance - dvakrát jsme šli sami na bránu, ale zakončení nebylo dobré, a tak jsme na druhý gól čekali až do 16.min., kdy se prosadil ve své třetí šanci Martin Špitalík - 2:0.

Naše hra měla nápad, chuť a je jen škoda, že některé naše akce zastavila jen nepřesná finální přihrávka nebo v posledních 10 minutách často nepohlídaná ofsajdová postavení, kdy jsme měli krásné průnikové přihrávky za obranu. Na třetí branku jsme si počkali do 29.min., kdy se po pěkné rychlé akci a další průnikové přihrávce za obranu, do vápna z boku vřítil Jakub Pechač a na přední tyči prostřelil brankáře 3:0 – tady chci pochválit i další 3 hráče, kteří při této akci byli ve vápně připraveni na přihrávku pod sebe a dali tím možnost Kubovi volby v řešení situace.

Za tohoto stavu se šlo do kabin a bylo znát, že nechceme zůstat jen u tohoto stavu. Pár poznámek jsme si řekli v kabině. Ta poslední byla – hned z kraje jdeme napadat soupeře a vstřelíme rychle další branku. Hned na začátku druhého poločasu jsme na soupeře vlítli a tlakem na jeho rozehrávku jsme si připravili brankovou šanci, kterou krásně proměnil Honza Krajdl - 4:0. Od této chvíle jsme měli zápas úplně v naší režii a připravovali jsme si šanci za šancí, dobře jsme kombinovali, zachytávali rozehrávku soupeře a tím se dostávali do šancí. Bohužel jsme tyto šance pálili jednu za druhou (Martin Špitalík 3x sám na branku, Šimon Macháček 2x, Marek Zapach, Sláva Brunclík,……). Takže na poslední branku zápasu jsme si museli počkat až do 67.min, kdy konečně jeden ze svých nájezdů na branku proměnil Martin Špitalík - 5:0. Chci všechny moc pochválit, takhle si představuji nasazení, chuť a fotbalovost v zápase.

 

 

 

Zpět na články »