Starší žáci nestačili na vedoucí Nymburk; nedařilo se ani mladším

[23. 3. 2015 18:56:50]
Starší žáci nestačili na vedoucí Nymburk; nedařilo se ani mladším

Po odloženém zápasu 17. kola jsme další mistrovské utkání hráli až 21.03.2015, ve slunečném dopoledni první jarní soboty jsme hostili mladíky z Nymburku. Bohužel ani jednomu z našich týmů se nepodařilo bodovat.

St.žáci – SK POLABAN Nymburk       0 : 5 (0:2)


Sestava: Jirásek – Procházka 02, Bláha, Bartoš, Procházka 01 – Hrstka (36´ Sosnovec), Hrbek, Čipera, Bareš – Mondek, Čapek.


Soupeř vede tabulku KP, jeho dosavadní výsledky budily respekt, z odehraných 17 kol měl zápasy 14-2-1 a skóre 79:5, v naší již tak prořídlé sestavě navíc chyběl ještě nemocný Machovský, tak jsme na nějakou vyrovnanou partii ani nepomýšleli. Nymburští se ujali vedení již v 7. minutě, potom jsme však celkem úspěšně vyrovnali hru a koncem poločasu jsme měli i pár šancí ke vstřelení branky, ale v poslední minutě jsme dostali druhý gól.

Po přestávce jsme viděli další tři branky v naší síti. Konfrontace s lídrem pro nás skončila nelichotivě.

 

__________________________________________________________________________________

 

Ml.žáci – SK POLABAN Nymburk     1 : 10 (0:8)

G: Svoboda


Sestava: v brance Svoboda (31´ Šťovíček) a v poli před ním Bartoš, Čejda, Hrstka, Kindlmann, Kočí, Krejza, Macháč P., Macháček, Procházka, Sosnovec.


V zápase mladších žáků se jednalo o střetnutí sousedních týmů ze středu tabulky, tedy přímý boj o pozice. Tři naši hráči ale měli v nohách zápas za starší žáky, dva kluky jsme měli z přípravky a proti nám Nymburk střídal dvě kompletní osmičky. Fyzická převaha byla tedy jednoznačně na straně soupeře, přesto úvodních pět minut patřilo nám. Hráli jsme aktivně, vytvořili si i několik šancí, ale nikdo z našich nedokázal zakončit. V 6. minutě jsme inkasovali poprvé a naše hra se úplně změnila. Místo kombinace jsme začali sólovat, síly jsme ztráceli v osobních soubojích, nehráli jsme svoje posty, nekryli jsme protihráče ... Nebylo divu, že jsme dostávali jednu branku za druhou, celkem osm během 25 minut.

O přestávce byla v šatně menší bouřka, ale výtky a pokyny si hráči vzali k srdci a ve druhém poločase hráli daleko zodpovědněji. Čtvrt hodiny jsme dokázali držet se soupeřem krok, pak nám však začaly rapidně ubývat síly a ve 46. a 53. minutě nymburští opět skórovali a dosáhli na kýženou desítku. Náš čestný úspěch zaznamenal 3 minuty před koncem zápasu Svoboda.

__________________________________________________________________________________

vedoucí týmů Josef Hrma

Zpět na články »