Starší žáci na úvod jara bez problémů porazili Rakovník

[10. 3. 2020 13:58:23]
Starší žáci na úvod jara bez problémů porazili Rakovník

Straší žáci – Tatran Rakovník          7:1 (5:0)

Sestava :
Jiráček - Plachý Fr., Novák, Pešta, Chlasták, Brunclík, Habart, Pšenička, Krajdl, Pechač, Špitalík, Plachý Ant., Macháček Š., Barták, Dembéle, Hodouš T.

Branky:  Špitalík 4x, Krajdl 2x, Brunclík

 

K prvnímu mistrovskému zápasu na jaře, jsme se sešli plný elánu a chuti do fotbalu po zimní přestávce. Do zápasu jsme vletěli raketově a hned z rozehrávky po krásné přihrávce za obranu a jednoduchému ukázkovému zakončení Martina Špitalíka - 1:0. Od začátku jsme soupeře zatlačili, napadali rozehrávku, sbírali míče a vytvářeli si šanci za šancí. Škoda, že jsme je lépe neřešili, ale bylo vidět, že se jedná o první jarní zápas, takže určitá míra nepřesnosti a nesehranosti se dala očekávat. Na další naši branku jsme tak čekali do 20 minuty kdy se krásnou střelou prosadil Honza Krajdl - 2:0 a pak jsme začali proměňovat - 23.minuta po krásném naražení 3:0 Martin Špitalík, 26.minutě opět pěkné zakončení 4:0 Honza Krajdl a 32.mimuta 5:0 Martin Špitalík.

Závěr poločasu byl již podle našich představ a o poločasové přestávce jsme hráče usměrňovali, aby pokračovali v jednoduchosti řešení, využívali celou šířku hřiště a nepolevili v zakončení. V sestavě jsme udělali určité změny a pustili do hry i ostatní hráče tak aby bylo herní vytížení hráčů min. poločas každý. Noví hráči měli stejné úkoly a dále jsme soupeře do ničeho nepouštěli a dál drželi hru pod kontrolou a vytvářeli si šance, ale opět jsme upustili od jednoduchého zakončení. Ve 46.min se z ojedinělé šance prosadili i hosté - 5:1. Další branku jsme přidali v 53.minutě Martin Špitalík a konečný účet zápasu zařídil Sláva Brunclík v 63.min.  - 7:1.

Všechny hráče chválím za nasazení, chuť a přístup k zápasu. Ze zápasu si máme co vzít a víme, co musíme zlepšovat a na čem pracovat.

 

Foto: ZDE (Vojtěch Konopištský) 

Zpět na články »