Starší přípravka „A“ – zimní soustředění v Žinkovech

[6. 3. 2019 7:38:22]
Starší přípravka „A“ – zimní soustředění v Žinkovech

Ve dnech 27. 2. – 3. 3. 2019 absolvovalo všech 13 hráčů starší přípravky „A“ zimní soustředění v Žinkovech, kde jsme měli k dispozici perfektní zázemí. Trenérský dohled zajišťovali Jan Sůsa, Martin Havel ml. a Zdeněk Lhota.

Fotogalerie ze soustředění: ZDE

 

Ubytována byla celá výprava ve Sportcentru Žinkovy, které patří pod Českou asociaci sportu pro všechny a nabízí mnoho možností k tréninku. Přímo součástí hotelu jsou dvě tělocvičny a v těsné blízkosti budovy se nachází dva kurty s umělým povrchem, minigolf a fotbalové hřiště. Navíc je hotel situován na okraj obce a okolí nabízí vhodné terény na výběhy a procházky.    

 

Kádr mužstva:

Jakub Jirout, Lukáš Mrázek, Alex Hron, Jakub Beňo, Filip Matoušek, David Valenta, David Hejduk, Iva Voháňková, Matěj Šamša, Matyáš Linhart, Matyáš Kouba, Antonín Sokol, Matěj Havel

 

V hotelu jsme využívali sedm pokojů (po dvou, po třech) v prvním patře, kde jsme měli k dispozici i společenskou místnost s televizí.

 

Denní program:

6:45

budíček

7:00 – 7:35

1.trénink (rozcvička)

8:00

snídaně

9:30 – 11:15

2.trénink

12:00

oběd

14:00 – 15:45

3.trénink

16:00

svačina

16:15 – 17:45

procházka (1x turnaj v minigolfu)

18:00

večeře

20:15

2.večeře (svačina)

21:30

večerka

 

Během soustředění jsme absolvovali celkem 7 plnohodnotných tréninků, 3 krátké ranní rozcvičky a závěrečný hodinový fotbálek v neděli dopoledne před odjezdem. Vzhledem k tomu, že nám vyšlo počasí, tak jsme většinu mohli odtrénovat venku, což bylo velmi pozitivní. Prakticky vždy celý den byly k dispozici i tělocvičny, a tak velkou část volného času strávili naši hráči hrou florbalu a stolního tenisu. Součástí odpoledního programu byla procházka, při které si mužstvo vždy na nějakém vybraném místě zahrálo s velkým nasazením na schovávanou. Jedno odpoledne jsme věnovali turnaji v minigolfu. Večer patřil různým vědomostním kvízům, prohlížení fotografií, tipovací soutěži apod.     

 

Soustředění proběhlo v klidu, protože nebylo nutné řešit žádné větší problémy s chováním a ani žádné závažné zdravotní komplikace. Zároveň musím všechny hráče pochválit i za přístup k tréninkům, které byly z části zaměřeny na práci s míčem, ale samozřejmě také na fyzickou přípravu. Pochvalu si zaslouží i personál hotelu a kuchyně. Věřím, že se soustředění líbilo i ze strany hráčů, a že jim všem prospělo, jak z hlediska zlepšení fotbalových dovedností, tak i z pohledu prohloubení kamarádských vztahů a dobré nálady v mužstvu.

 

Závěrem musím poděkovat všem rodičům za to, že svým dětem soustředění zaplatili a umožnili jim ho absolvovat a také těm, kteří pomohli (nebo byli v případě potřeby ochotní pomoci) s dopravou.

                                                                                                                                                                             -zl-

 

Zpět na články »