Starší přípravka "A" se zúčastnila turnaje, který pořádal OFS Příbram

[26. 3. 2019 7:09:50]
Starší přípravka

V sobotu 23.3.2019 se naše starší přípravka „A“ zúčastnila turnaje v Příbrami, který za Okresní fotbalový svaz Příbram pořádal M.Bodnár (Grassroots trenér mládeže OFS) a J.Hadraba (sekretář OFS). Jednalo se o dva turnaje, když osm týmů bojovalo o pohár předsedy OFS a dalších osm družstev hrálo o pohár předsedy komise mládeže OFS.

Fotogalerie z turnaje: ZDE

 

Rozdělení týmů do turnajů bylo dáno podle podzimních výsledků v soutěži, a tak nám připadla pozice ve výkonnostně lepším turnaji – O pohár předsedy OFS. V základní skupině jsme se střetli se dvěma soupeři, s kterými budeme bojovat i na jaře v mistrácích (Obecnice, Milín) a s Dobříší, která bude hrát ve skupině o okresního přeborníka. Zápas se hrál 1 x 20 minut a poslední zápas o umístění ještě o pět minut déle. V prvním utkání s Dobříší jsme se soupeři dokázali bojovností vyrovnat a i přesto, že jsme prohrávali, tak se nám podařilo výsledek otočit a vstoupit do turnaje vítězně (2:1) Druhý náš zápas s Milínem (pozdější celkový vítěz) byl asi nejlepším utkáním celého turnaje, v kterém padlo 11 branek a vedení se přelévalo z jedné strany na druhou. Soupeř byl sice podstatně fotbalovější a i takticky vyspělejší, ale naši kluci zase předvedli skvělou bojovnost a nasazení. Konečný výsledek 5:6 byl pro nás krutý, protože si tentokrát nezasloužilo prohrát ani jedno mužstvo. Bohužel průběh zápasu, v kterém jsme ztratili vedení 5:3, naše hráče výrazně poznamenal do dalších bojů. Po krátké pauze jsme nastoupili proti Obecnici, ale namísto toho, abychom vyhráli a postoupili do semifinále, tak se nám dlouho nedařilo vstřelit branku a naopak soupeř trestal naše chyby a vedl 0:3. V závěru se nám sice ještě podařilo snížit na 2:3, ale potřebné body jsme neuhráli. Z naší strany to nebyl vůbec povedený zápas a naplno se ukázaly naše nedostatky a věci, na kterých musíme ještě v tréninku zapracovat. Zklamání z předchozího zápasu bylo znát i v souboji se Starou Hutí, kde se nám nedařilo prakticky nic – hodně nepřesností v přihrávkách i zakončení a některé naprosto nelogické rozhodnutí při řešení jednoduchých situací. Po odevzdaném výkonu zasloužená prohra 1:3. V souboji o konečné 7.místo jsme se střetli s Novou Vsí. Hned od začátku bylo zřejmé, že v tomto utkání budeme silnějším týmem a podařilo se nám brzy vstřelit dvě branky. V závěru ještě začala Nová Ves riskovat bez brankáře a bylo spíše jen otázkou, kolik branek vstřelíme. I přesto, že naše hra nebyla podle představ trenérů, tak jsme zvítězili 7:1.

 

Celkově se jednalo o velmi pěkný a výborně zorganizovaný turnaj, který se navíc odehrál za krásného počasí na travnaté ploše. Bohužel hodnocení našeho vystoupení už zdaleka, tak pozitivní není. V prvních dvou zápasech jsme sice předvedli skvělou bojovnost a nasazení, ale v dalším průběhu turnaje se nám přestalo dařit a naplno se začaly ukazovat naše technické i taktické nedostatky a přišly i zbytečné prohry. Nezbývá nám nic jiného než se na některé herní situace více zaměřit v tréninku a věřit, že postupně přijde zlepšení.


Soupiska v turnaji:
Jirout – Beňo, Mrázek, Hron, Linhart, Valenta, Šamša, Matoušek, Kouba, Sokol, Voháňková, Havel


Výsledky:
Přípravka „A“ – Dobríš            2:1    G: Valenta, Šamša
Přípravka „A“ – Milín              5:6     G:Havel 2, Hron, Voháňková, Beňo
Přípravka „A“ – Obecnice       2:3    G: Havel, Matoušek
Přípravka „A“ – Stará Huť       1:3    G: Mrázek
Přípravka „A“ – Nová Ves       7:1    G: Havel 2, Linhart, Šamša, Voháňková, Kouba, Mrázek 

 

Zpět na články »