Starší i mladší dorost doma porazil Votice

[4. 4. 2017 13:43:02]
Starší i mladší dorost doma porazil Votice

Krajský přebor – skupina A
15. mistrovské utkání: 2.4.2017 (hřiště: Tatran)

St.dorost – SK Votice         3:1 (2:1)
G: Krůta, Stibor, Sirotek  
(A: Matoušek, Krůta)


Sestava:
F.Dřevojan – Glogar (73.Kopp), Novák, Stibor, Počepický – Křížek (42.Chalupecký), Lhota, Matoušek, Sirotek – Krůta, Žirovnický (40.Čejda)

Fotogalerie z utkání staršího + mladšího dorostu: ZDE


Podruhé za sebou jsme se ukázali před domácím publikem, když tentokrát jsme hostili Votice. Vzhledem k blízkosti obou měst se jednalo o derby a bylo jasné, že to pro nás nebude nic jednoduchého. Na soupeře se nám podobně jako minulý týden podařilo dobře nastoupit, ale s tím rozdílem, že jsme tentokrát nedokázali proměnit velké šance. Hned v první minutě se zcela sám před brankářem objevil L.Matoušek, ale mířil těsně vedle. V 8.minutě vyložená šance P.Sirotka, ale zakončení nepřesné. V 12.minutě krásná ulice J.Lhoty na D.Krůtu, který ovšem nevyzrál na hostujícího brankáře. V 15.minutě zahrozil soupeř, když se střela z dálky zastavila až o břevno. V 19.minutě jsme se konečně dočkali zasloužené první branky, když se střelou z 25 metrů přes brankáře prosadil F.Stibor – 1:0. Hned o minutu později dostal P.Sirotek od L.Matouška ideální míč do běhu a v zakončil střelou mezi nohy brankáře – 2:0. Bohužel tento gól naše kluky natolik uklidnil,  že zvolnili a nechali hrát soupeře, který byl až do poločasové přestávky jasně lepší. My jsme zahrozili ještě jednou z rychlého brejku, když se v 26.minutě do zakončení dostával J.Žirovnický, který se snažil přehodit brankáře a ten ho dost nevybíravě zastavil, ale překvapivě se hrálo dál. V 33.minutě bylo sníženo, když se Votice prosadili krásně kopnutým trestným kopem přes zeď – 2:1. Těsně před přestávkou jsme sáhli k dvěma střídáním a o poločase udělali změny v rozestavení. Vstup do druhé části jsme opět zvládli a byli jsme aktivnějším týmem, což se nám prakticky dařilo až do konce zápasu. Dá se říci, že nás tentokrát přestávka zachránila. V 50.minutě centroval střídající D.Čejda a na zadní tyči hlavičkoval těsně vedle J.Lhota. V 52.minutě se D.Čejda prokličkoval až do zakončení, ale brankář proti jeho střele výborně zasáhl. V 53.minutě zvýšil na 3:1 D.Krůta, který se prosadil pohotovou střelou z 20 metrů. V 60.minutě stejný hráč zahodil vyloženou příležitost. V 69.minutě hosté využili okénka v naší obraně a dostali se do nebezpečné situace, kterou ovšem F.Dřevojan v naší brance vyřešil. V závěrečných dvaceti minutách už se toho příliš nestalo, za povšimnutí stojí žlutá karta T.Glogara a neuznaný gól R.Koppa, který stál v ofsajdu. Celkově náš výkon v tomto utkání nebyl nijak úchvatný, když dojem z naší hry zkazila hlavně druhá část prvního poločasu, když jsme na hřišti neexistovali a hráli pouze hosté. Na druhou stranu začátek zápasu a větší část druhého poločasu ukázala, že pokud kluci hrají naplno a s nasazením, tak dokáží hrát velmi pěkný fotbal. Z jednotlivců bych tentokrát nejvíce pochválil aktivního D.Krůtu, na stoperské pozici jistého M.Nováka a střídajícího D.Čejdu, který naší hru oživil.   

V příštím kole hrajeme v Měchenicích, kde má domácí hřiště Povltavská akademie. Neděle 9.4.2017 od 10:15.

 

-----------------------------------------------------------------------------------


Ml.dorost – SK Votice         10:0 (6:0)
G: Nováček 3, Voslář 2, Vyskočil 2, Kopp, Bláha, Čejda

Sestava:
L.Dřevojan -  Hrbek, Svoboda, Bareš, Beňo – Kozohorský, Čejda, Bláha,  Vyskočil – Voslář, Nováček

Střídali: Procházka, Kouklík, Kopp, Machovský, Chocholoušek


Naprosto jednoznačná záležitost, většina zápasu se hrálo na polovině hostů. Za Votice nastoupilo několik kluků, kteří nejdříve odehráli těžké utkání za starší. 

Zpět na články »