Starší dorost zvítězil i ve třetím přípravném zápase

[10. 3. 2017 17:37:01]
Starší dorost zvítězil i ve třetím přípravném zápase

Starší dorostenci se již tradičně v zimním období střetli s mužstvy, které hrají také krajský přebor, ale přitom jsou vlastně z okolí. I přesto, že sestava nebyla ani v jednom z utkání ideální, tak se podařilo porazit Dobříš, Votice i Milevsko.

Sobota 11.2.2017, přátelské utkání - UMT

Dobříš - St.dorost           2:5 (1:1)
G: Krůta 2, Matoušek 2, vlastní
A: Stibor, Špaček, Glogar, Lhota, Krůta

Sestava:
Dřevojan - Počepický, Kouklík, Stibor, Glogar - Sirotek, Matoušek, Lhota, Špaček - Krůta, Chalupecký


Hned od prvních minut jsme byli aktivnějším týmem a dařilo se nám rychlou kombinační hrou soupeře přehrávat. Bohužel vůbec se nedařila koncovka. V prvním poločase jsme neproměnili minimálně tři brankové příležitosti. Soupeř se k naší brance příliš nedostával. Druhý poločas už byl o něco vyrovnanější, a více se dařilo i střelcům. V závěru byla hra velmi neurovnaná, což bylo ovlivněno tím, jak hráčům docházely síly. Celkově jsme náš výkon hodnotili pozitivně, protože všichni předvedli dobrý výkon.  

 

 

 

Sobota 18.2.2017, přátelské utkání - UMT

Votice - St.dorost          2:4 (1:1)
G: Chalupecký 2, Krůta, Čejda
A: Krůta, Křížek, Matoušek, Čejda

 


Sestava:
Glogar T., - Plachý, Žirovnický, Glogar D., Míka - Křížek, Matoušek, Čejda, Špaček - Krůta, Chalupecký


Stejně jako minulý měsíc na Dobříš, tak i tentokrát jsme odjeli s hodně kombinovanou sestavou a pouze 11 hráči. Prvních 15 minut vyrovnaných, v dalším průběhu první části jsme soupeře přehrávali rychlou kombinací ve středu hřiště. Bohužel opět se nedařilo proměňovat ani ty nejvyloženější šance. Druhý poločas už z naší strany byl horší a v některých momentech nás domácí jasně přehrávali. V těchto chvílích zářil v naší brance Tomáš Glogar, který vychytal minimálně 5 jasných gólových příležitostí, a domácí hráči z něj byli nešťastní. Paradoxně, když se nám hra příliš nedařila, tak se nám podařilo vstřelit branky a utkání vyhrát. Z jednotlivců bych rozhodně vyzdvihl výborný výkon T.Glogara v brance, dále velmi aktivní výkon D.Krůty a L.Matouška. Podařený zápas odehrál také mladší dorostenec D.Čejda, který ukázal, že by za nás mohl bez problémů nastupovat.  


 

Neděle 5.3.2017, přátelské utkání - UMT

Milevsko - St.dorost          2:3 (1:1)
G: Krůta 2, Špaček
A: Matoušek, Žirovnický
ČK: Lhota

 

Sestava: 
Dřevojan - Glogar, Stibor, Žirovnický, Počepický - Křížek, Matoušek, Lhota, Sirotek - Krůta, Špaček (stř. Chalupecký)


Ani na poslední přípravný zápas jsme se nesešli ve velkém počtu. Do Milevsko tentokrát odjelo 12 hráčů. Vstup do utkání se nám nepovedl a už v 6.minutě jsme po nešťastném vlastním gólu prohrávali 1:0. V dalších minutách byli domácí o něco málo lepším týmem, ale nedařilo se jim přidat další branku. V 30.minutě naopak našel J.Žirovnický pěknou přihrávkou Davida Krůtu a ten srovnal – 1:1. Druhý poločas jsme začali aktivně. V 49.minutě zahrával D.Krůta penaltu, ale bohužel nedal. Z vedoucí branky jsme se radovali v 62.minutě, kdy se dorážkou prosadil J.Špaček – 1:2. V 73.minutě se pěknou střelou podruhé prosadil D.Krůta – 1:3. Konečenou podobu dostal výsledek v 78.minutě, kdy domácí využili naší lehkovážné hry v blízkosti našeho vápna – 2:3. Celkově se nám zápas nevydařil a chvílemi jsme na hřišti působili dost ospalým dojmem. Domácí předvedli dobrý bojovný.

Zpět na články »