Starší dorost zakončil podzim prohrou v Kosmonosech

[17. 11. 2014 17:11:38]
Starší dorost zakončil podzim prohrou v Kosmonosech

15.kolo KPSD, neděle 16.11.2014, Kosmonosy

 

Kosmonosy – St.dorost     2:0 (0:0)


Sestava:
Glogar – Kejha, Hofman, Stibor, Slunečko – Vlásek, Otradovec, Lípa, M.Novák – Procházka, Rataj

střídali: Lhota, Matoušek

Za vytrvalého deště sehrál náš starší dorost poslední podzimní zápas v Kosmonosech, kterým patří první příčka v tabulce. Jak už je u nás bohužel zvykem, tak opět chybělo mnoho hráčů a muselo hrát dost mladších dorostenců. I přesto byla první půlka dost vyrovnaná a bojovalo se hlavně ve středu hřiště. Domácí vůbec nepůsobili dojmem, že jsou nejlepším týmem v soutěži. Žádná stoprocentní gólová šance nebyla k vidění v první části ani ne jedné straně, ale několik nebezpečných situací kolem branky si dokázali vytvořit obě mužstva (domácí spíše v ůvodu, hosté před poločasem).

Bohužel domácím se skvěle vydařil vstup do druhého poločasu, když hned v 47.minutě vstřelili vedoucí branku – 1:0. Od tohoto momentu byly Kosmonosy o dost lepším týmem a vytvořily si i několik dalších gólových příležitostí. Přibližně v polovině druhého poločasu přišla i jedna nadějná situace před brankou soupeře, ale dobře nabíhající M.Novák na centrovaný míč těsně nedosáhl. V úplném závěru dostal výsledek konečnou podobu po rohovém kopu, když se domácím podařilo zvýšit na 2:0.

Po podzimní části patří staršímu dorostu sestupová 12.příčka se ziskem 19 bodů. Ale vzhledem k tomu, že je tabulka velmi vyrovnaná, tak ještě není nic ztraceného a v jarní části je možný velký posun dopředu.  

Zpět na články »