Starší dorost vstoupil do sezóny výhrou v Klatovech

[21. 8. 2018 13:34:59]
Starší dorost vstoupil do sezóny výhrou v Klatovech

ČESKÁ DIVIZE STARŠÍHO DOROSTU -  skupina A

(hřiště: Janovice nad Úhlavou)

 

SK KLATOVY 1898  –  Starší dorost   0:4  (0:0)

G: Čejda 2, Chocholoušek, Sochůrek


 

Sestava: Dřevojan – Beňo, Bareš, Svoboda, Hrbek (60. Kozohorský) – Čejda (84. Nováček), Čipera (76. Procházka), Kouklík, Vyskočil – Chocholoušek, Sochůrek


V prvním mistrovském zápase nás čekal tým SK Klatovy. Na zápas jsme po pozdním příjezdu autobusu na dohodnutý odjezd dorazili 20 min před začátkem utkání. Kluci měli, než se dostali do kabiny, asi tak 15 min na převlečení a rozcvičení, což nebylo vůbec ideální. 

V prvním poločase zápasu měly oba týmy několik zajímavých šancí, ale ani jedna neskončila gólem a to ani včetně naší neproměněné penalty.

V druhém poločase se nám začaly dařit rychlé brejky a celý zápas jsme rozhodli mezi 50–62 minutou, kdy jsme soupeři dali 4 branky. Domácí tým se snažil a měl ještě náznaky šancí, ale branku nám žádnou nevstřelil. Kluci tak vstoupili do nové sezóny úspěšně a vybojovali v divizi své první vítězství v nově složeném týmu.

V zápase dal rozhodčí 4 žluté, což je zajímavé především tím, že v minulé sezóně se za žlutou kartu vylučovalo na 10 min a rozhodčí je proto téměř nedávali. Toto pravidlo už je zrušeno a tak si kluci musí zvyknout, že se teď budou žluté karty dávat častěji a to i za přestupky, za které se v minulé sezóně jen domlouvalo.

 

 

Zpět na články »