Shrnutí zimní přípravy a turnajů přípravky "A"

[28. 3. 2015 10:32:03]
Shrnutí zimní přípravy a turnajů přípravky

Přípravka A v rámci zimní přípravy  trénovala třikrát týdně . V pondělí jsme měli trénink v posilovně PeVan - které chci tímto poděkovat za skvělou spolupráci – kde jsme se věnovali rozvoji koordinace dělili jsme se vždy na půl a jedna půlka měla cvičení na trampolínách pod vedením lektorky  a druhá půlka měla trénink na BOSU pod vedením druhé lektorky . Pro mládežníky to byla novinka a dle ohlasu z kabiny velmi příjemná. Ve středu a ve čtvrtek nás čekal trénink v hale „ zemědělce“ kde jsme se věnovali přípravě s míčem, všeobecné obratnosti a nabírání kondice na jarní část sezony. Přípravu jsme si zpestřovali  turnaji v Benešovském S-centru a ve Zbuzanech jednalo se vždy o turnaje na umělé trávě a s mužstvy, se kterými se během roku nepotkáváme.

Turnaje jsme zahájili již v listopadu kdy 23.11. měli turnaj v BN 2005 a 29.11.2014 měli turnaj 2004.


Po novém roce jsme pokračovali takto:

 

10.1.15 – Turnaj S-centrum Benešov pro 2005 – soupeři – SK Benešov, Vlašim, SK Slavia Praha, FK Čáslav , Meteor Praha


V tomto turnaji mě všichni příjemně překvapili herním projevem, chutí hrát a přestože  se nám výsledkově nepovedl tak pro další vývoj je to dobrý signál. Zápasy byly hodně vyrovnané a v žádném nás soupeř nepřehrál. V řadě z nich rozhodla naše horší produktivita a neproměnění i vyložených šancí.


Výsledky: SE – Slavia  1:4, SE – Benešov 1:2 , SE – Vlašim 6:1, SE – Čáslav 2:3 . SE – Meteor 3:8

Branky: Ballon 8x, Mašek 1x, Brunclík 1x, Pudil 1x, Voháňka 1x

Sestava: Jindrák, Matoušek, Brunclík, Ballon, Pšenička, Vybíral, Křesina, Voháňka, Pudil, Mašek

 

 

11.1.15 – Turnaj S-centrum Benešov  pro 2004 – soupeři – Vlašim 05, Vlašim 04, Slavia Jesenice, ČAFC Praha, AC Sparta Praha dívky.


V turnaji se nám ukázalo ,  že pokud chceme tak hrajeme vyrovnané zápasy s každým, ale musíme se umět soustředit , hrát až do konce, být důrazní na rozehrávce soupeře a pokud jsme toto dodržovali dostávali jsme soupeře do problémů a pod tlak. Až na jeden zápas jsem byl s výkonem spokojený a musím za něj pochválit.


Výsledky:  SE – Slávia Jesenice 2:6 , SE – Vlašim 05 4:4 , SE – Vlašim 04 3:4 , SE – Sparta dívky 2:4 , SE – ČAFC  0:10

Branky: Varga 5x,  Kočí 3x, Kindlmann 2x, Štemberk Š. 1x

Sestava: Jindrák, Rákosník, Kindlmann, Varga, Kočí, Mikota, Štemberk O., Štemberk Š., Jindráková

 

 

31.1.15 – Turnaj – ZBUZANY pro 2004 – soupeři – SK Jičín, SK Ďáblice, ČAFC Praha, Spartak Kbely, FK Admira


Také v tomto turnaji jsem byl velmi spokojen s předvedenou hrou ve 3 zápasech ( Kbely, ČAFC, FK Admira ) – zvláště v zápase se Spartakem Kbely – kdy jsme soupeře nepouštěly za půlku jsme si vybraly kopec smůly když jsme ani z té nejvyloženější šance nedaly gól a soupeř po osvobozujícím odkopu , který náš brankář nešťastně nechal podklouznout pod nohou jsme prohrály 0:1, ale hra byla pod naší taktovkou a i takové chyby se stanou a jsou k vidění i v lize.

Jediný  zápas , který se mi z naší strany nezdál pořádku odehraný byl zápas s týmem SK Ďáblice a musely jsme si to v kabině s hráči vyříkat.

A  hned to bylo na hře znát  i  když jsme v dalším zápasu po veliké bitvě smůlovatě prohráli 3:4 s ČAFC a v posledním zápasu po veliké bitvě remizovaly s Admirou 2:2. V těchto zápasech to byl opět bojovný a fotbalový  výkon,  který se mi líbil.


Výsledky:  SE – Jičín 0:6 , SE – KBELY  0:1 , SE – Ďáblice  0:9, SE – ČAFC 3:4, SE – Admira 2:2

Branky:  Štemberk Š. 4x , Jindráková 1x

Sestava: Jindrák, Kindlmann, Rákosník, Vodrážka, Jindráková, Štemberk O., Štemberk Š., Varga, Součková


 

1.2.2015 – Turnaj – ZBUZANY pro 2005 – soupeři – SK Slávia, Bohemians Praha, Motorlet, Junior Praha, Viktoria Žižkov


Na tomto turnaji jsme se setkali se soupeři, kteří jsou o stupeň výše a porovnání s těmito soupeři, kde se již jedná o výběry ročníků, nám ukázalo  kde máme přidat a přidat musíme. Zapracovat musíme na rychlosti převzetí míče, prvním doteku s míčem, větším pohybu a také se věnovat individuální práci s míčem. Musím všechny pochválit, že pokud nám síly stačily tak se snažili a maximálně makali.


Výsledky: SE – Junior 2:5 , SE – Motorlet 0:7 , SE – Bohemians 1:7, SE – Žižkov 0:8 , SE – Slávia 0:5

Branky: Ballon 2x, Bartáková 1x

Sestava : Jindrák, Brunclík, Bartáková, Ballon, Jindráková, Voháňka, Vybíral, Křesina, Mašek


 

28.2.15 – Turnaj ZBUZANY pro 2004 – soupeři – Admira Praha, JK Buldoci Karlovy Vary – Dvory, FC Rokycany, Forward ONE 6d Fotbal

 

Sportovně musím uznat, že tento turnaj se nám až na jeden zápas ( ADMIRA ) vůbec nepovedl  a soupeři nás ve všech směrech přehráli a byli lepší a fotbalovější. I takto nepovedený turnaj má pro nás cenu – hráči se musí zamyslet a poučit kde přidat a jak se k fotbalu chtějí postavit.


Výsledky: SE – Admira 2:3 , SE – Rokycany 1:12, SE – Karlovy Vary 1:8, SE – Forward 1.12

Branky: Štemberk Š. 3x, Vodrážka 1x, Pšenička 1x

Sestava: Jindrák, Štemberk O., Štemberk Š., Rákosník, Brunclík, Vodrážka, Pšenička


 

8.3.15 – Turnaj – S-centrum Benešov pro 2005 – soupeři – SK Benešov, Vlašim, Votice, Žižkov A , Žižkov B

V posledním turnaji 2005 musím všechny pochválit za perfektně od makané 4 zápasy, jeden nám nevyšel (to byl asi úplně jiný mančaft). Do poslední chvíle jsme se prali o bednu, ale nakonec nám zbyla smůlovatě brambora. Velmi se mi líbila předvedená hra a útočný styl fotbalu , který jsme předváděli a kdy jsme chtěli a nebáli jsme se hrát a tvořit. Ve třech zápasech jsme soupeřům  nutili  naši hru a byly jsme aktivnější a fotbalovější (Benešov, Votice, Vlašim).


Výsledky: SE – Votice 5:4 , SE – Benešov 5:5 , SE – Vlašim 3:1, SE – Žižkov A 2:5 , SE – Žižkov B 2:13

Branky: Habart 9x, Brunclík 2x, Voháňka 2x, Vybíral 1x, Krajdl 1x, Jindráková 1x, Matoušek 1x

Sestava: Pudil, Brunclík, Vybíral, Habart, Jindráková, Matoušek, Voháňka, Pšenička, Krajdl


 

Zimní přípravu jsme zakončili  soustředěním v Žinkovech 25.3. – 29.3.2015


Na našem již tradičním místě pro zimní soustředění v Žinkovech jsme chtěli dopilovat a vybrousit formu pro jarní odvety mistrovských zápasů.


Letos s námi vyrazila na své první soustředění i přípravka B a musím je pochválit jak jim to šlapalo a jak makali. Ve středu 25.3. v 16:00 vyrazila skupina aut směr Žinkovy. Po příjezdu nás čekalo rozdělení na pokoje, rychlé vybalení a večeře. Po večeři jsme se sešli na klubovně kde jsme si pověděli jaký nás čeká program. Musím se přiznat, že jsem byl příjemně překvapený když si mládežníci odhlasovali, že chtějí rozcvičku, která původně nebyla plánovaná.


Takže nás čekal tento program: budíček , rozcvička (házená), osobní hygiena, snídaně, chvilka volna, dopolední trénink, oběd, polední klid, odpolední trénink, svačina, odpolední program v zahradě zámku, večeře, hodnocení dne, volná zábava, večerka. Musím všechny pochválit, soustředění se nám tréninkově vydařilo i díky počasí kdy kromě jednoho tréninku v hale jsme mohli být venku na trávě a věnovat se práci s míčem.


Soustředění jsme si tradičně okořenili turnajem , který byl hodně vyrovnaný a bojovný.


Musím poděkovat také  klukům  Honzovi a Frantovi za pomoc při tréninkách a holkám Laďě s Mončou za dohled nad námi všemi přes celý den. Dále chci poděkovat všem rodičům, kteří nám pomohli s dopravou.

 

Soustředění se vyvedlo a již nyní se těšíme na letní , které bude v Žinkovech od 10.8. – 16.8.

 

Díky Petr Jindrák

                                                                 

 

Zpět na články »