Se silným Hořovickem ztratili žáci poločasové vedení

[21. 9. 2015 22:17:31]
Se silným Hořovickem ztratili žáci poločasové vedení

V neděli (13.9.2015) jsme hráli podruhé v tomto týdnu doma a čekal nás velmi kvalitní soupeř z Hořovic. 

Sedlčany – Hořovicko   1:3 (1:0) starší žáci /zápis o utkání/
G: Žižka

 

Proti středečnímu zápasu jsme museli udělat několik změn v sestavě neboť chyběli – J.Kouklík, T.Machač a T.Svoboda.

Před zápasem jsme si řekli, že musíme hrát trochu jiným stylem než ve středu, snažili jsme se soupeře bránit od půlky hřiště, zhušťovat střed hřiště, nedat soupeři prostor ke kombinaci a tvoření, včas přistupovat k hráčům a postupným útokem se zkusit prosadit.

Musím kluky pochválit, neboť v celém prvním poločase se nám tato taktika dařila dodržovat a soupeři dělala velké problémy a nebyl si schopen vytvořit žádnou vyloženou šanci. Nám se navíc ve 24. min. podařila pěkná akce a koncovka Kryštofa Žižky - 1:0.

 

Do druhého poločasu jsme bohužel museli udělat další změny v sestavě vynucené zraněním Martina Jiráka a Maxe Kubína. A bohužel než jsme se po střídáních srovnali a zorganizovali, tak jsme během 6 min. dostali po zbytečných chybách 3 branky a soupeř zápas otočil.

Během druhého poločasu jsme si vytvořili ještě dvě brankové šance bez využití, a tak zápas skončil vítězstvím hostů. Kluky musím přes porážku pochválit za výborně odehraný první poločas, dodržení taktiky, nasazení a bojovnost. Soupeř měl před zápasem skóre 37:2 a budil velký respekt, ale i přesto jsme odehráli zápas s hlavou nahoře.

 

 

Sedlčany – Hořovicko   4:9 (4:2) mladší žáci /zápis o utkání/
G: Hasman, Varga, Mikota, Štemberk O.

 

sestava:

brankář : Jindrák

 

1.: Rákosník, Varga, Kocourek, Macháček V., Bartáková, Štemberk Š., Hasman

2.: Kočí, Macháč L., Vodrážka, Macháč P., Štemberk O.,Mikota, Bartoš
náhradník: Krajdl

 

Jednalo se o zápas dvou rozdílných poločasů. V prvním poločase jsme soupeře přehrávali, byli jsme aktivní, útočili a udávali rytmus zápasu a hlavně jsme vytvořené šance řešili i gólově. Přesto, že jsme si o poločasové přestávce řekli, že musíme dál pokračovat v předváděné hře, přišel nevídaný obrat a jako kdyby někdo vypnul vypínač, tak na hřišti bylo úplně jiné mužstvo. Soupeři jsme dovolili se vzpamatovat a dostali jsme ho do hry. Nám nic nevycházelo, dělali jsem jednu chybu za druhou a pokazili si dobrý dojem z prvního poločasu.

Je pravda, že někteří naši hráči hráli i za st. žáky a tam se pořádně vydali ze sil, ale právě proto jsme střídali dvě 7, aby byly síly rozloženy mezi více hráčů, a je škoda, že ostatní na sebe nevzali odpovědnost a více nemákli.

 

 

Zpět na články »