Rezerva nestačila na Petrovice /příprava/

[13. 3. 2023 10:04:02]
Rezerva nestačila na Petrovice /příprava/

„B“ muži – SK Petrovice 2:3 (0:1)
G: D.Čipera, M.Habart


Sestava:
L.Dřevojan – J.Chlasták, M.Novák, D.Pudil, Z. Janoušek – Nováček, V.Plesl, M.Bláha, D.Čipera – R.Krůta, R.Kvěch
střídali hokejově: O.Štemberk, L.Tomášek, M.Habart

Do zápasu s Petrovicemi (sobota 11.března) jsme šli s dost kombinovanou sestavou a vlastně do poslední chvíle se kádr dával dohromady. Ovšem brzy se ukázalo, že soupeř je na tom ještě hůře a dokonce část prvního poločasu odehrál pouze v deseti lidech.


Hned od úvodu se nám podařilo vytvořit herní převahu a během prvních 20 minut jsme měli čtyři vyložené brankové příležitosti. Bohužel již tradičně se nám branku nepodařilo vstřelit a hra se začala vyrovnávat. V 28.minutě jsme navíc z jednoho nebezpečného protiútoku soupeře inkasovali – 0:1. Do poločasu se hrálo víceméně vyrovnaně s několika náznaky šancí na obou dvou stranách. Začátek druhé části se nám povedl, soupeře jsme dokázali zatlačit a otočili jsme skóre. Nejdříve v 54. minutě vystřelil T.Nováček, brankář míč vyrazil a dobíhající D.Čipera rozvlnil síť – 1:1. V 65.minutě potom D.Čipera pěkným ostrým centrem z levé strany našel na zadní tyči M.Habarta a ten dal na 2:1. V tuto chvíli se zdálo, že máme zápas pod kontrolou, ale nakonec tomu bylo jinak. Petrovice přidali na tempu a důrazu a začalo se hrát nahoru-dolů. V 73.minutě bylo vyrovnáno, když pěkný centr z pravé strany zcela nehlídaný dobíhající hráč zavřel na zadní tyči – 2:2. Potom se opět několikrát vyznamenali oba gólmani, když zlikvidovali několik dobrých šancí. Poslední branka zápasu padla v 81.minutě a bohužel byla do naší sítě – 2:3.


Celkově se zápas nedá hodnotit příliš pozitivně, opět jsme zahodili velké množství brankových příležitostí a navíc se během utkání objevilo několik pasáží, kde naše hra působila hodně zmateně a neorganizovaně. Příští zápas sehrajeme v sobotu 18.března na Dobříši, proti jejich „béčku“. Podle počasí se bude hrát na umělce, nebo na trávě a začátek je ve 14:00 hod.   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zpět na články »