První příprava Áčka

[17. 7. 2023 11:09:13]
První příprava Áčka

ČAFC Praha – „A“ muži 8:3 (6:2)
G: Kvěch 3x (asistence: Hanuš 2x, Schwarz)

 

Sestava:
Jiráček (46. Dřevojan) –  Repetný, Hofman, Plesl, Krotil – Říha, Habart (60. Krůta R.), Kouklík (25. Pudil), Hanuš, Schwarz – Kvěch

Po krátké pauze jsme se v úterý 11.7. sešli k přípravě na novou sezónu a hned v sobotu nás čekal první přípravný zápas na hřišti ČAFC Praha, který hraje pražský přebor. Bohužel v obrovském vedru jsme dali dohromady pouze 14 hráčů. Jednalo se o mix Áčka, Béčka a dorostu. Na hřišti se ukázal i Tomáš Říha z Votic, který s námi absolvuje přípravné období. V utkání si vedl velice dobře a rádi bychom ho v našem dresu viděli i v soutěžních zápasech.


Zápas se nám vůbec nevydařil a v prvním poločase jsme inkasovali šest branek. Většinou šlo o zbytečné ztráty míče a nedůraznou hru kolem naší šestnáctky. Soupeř byl maximálně efektivní, a i když jsme šli už v páté minutě do vedení tak po půl hodině hry byl stav 5:1! Do půlky svým druhým gólem snížil Kvěch, ale soupeř přidal ještě jednu branku a v poločase svítil na výsledkové tabuli potupný výsledek 6:2.


Domácí do druhé půle prostřídali domácí všechny hráče a hned v úvodu přidali sedmou branku, kdy střídající Lukáš Dřevojan neměl nárok na přesnou střelu do šibenice. I když jsme nemohli poslat do zápasu více čerstvých hráčů tak druhá půle byla z naší strany lepší než první. V gólových šancích jsme se domácím minimálně vyrovnali, ale Hanuš, Říha ani Krůta své velké příležitosti neproměnili. Domácí přidali po obrovské hrubce osmou branku a v poslední minutě korigoval výsledek svou třetí brankou po rohu Kvěch.


Hodnocení nemůže být pozitivní. Absence prakticky poloviny hráčského kádru byla prostě znát. Bohužel ze zápasu musel navíc odstoupit hned v úvodu Kouklík, kterému se ozvalo nedoléčené zranění z minulé sezóny. Další zápas sehrajeme hned ve středu 19.7. Utkáme se s Benešovem, který sestoupil z ČFL. Zápas se odehraje v Neveklově od 18:30.

Zpět na články »