Přípravka "A" bojuje v nadstavbové části o 1. - 8.místo

[23. 11. 2015 11:10:17]
Přípravka

Naše přípravka „A“ vyhrála svou skupinu základní části okresního přeboru starších přípravek a nyní hraje o celkové 1. - 8.místo. K dnešnímu dni jsme odehráli tři zápasy proti kvalitním soupeřům, kteří také vyhráli své skupiny. Los nám přinesl oba příbramské kluby Spartak a 1.FK a Milín, s kterým jsme zahájili nadstavbovou část.

Milín - Přípravka „A“           20:9   (7:2, 6:2, 5:7)

 

sestava:

brankař : Matoušek

1. Součková,Pudil,Brunclík,Jindráková,Mašek

2.Vybíral,Pšenička,Voháňka,Krajdl,


G: Pudil 5x, Krajdl 2x, Voháňka a Brunclík 1x


Na první zápas nadstavbové části jsme jeli do Milína a stejně jako na rozřazovací turnaj (Milín - 18.října) jsme nejeli v optimální sestavě.

Většina hráčů, kteří nastoupili do zápasu měli za sebou chřipkové onemocnění, nebo jen nachlazení a bylo to na hřišti znát. V tomto zápase bylo vidět, že nejsme v pohodě a kondici. Domácí nám v prvních dvou třetinách nastříleli 13 gólů a tento gólový náskok si udrželi i v třetí třetině. Zápas byl celkově velmi pohledný a o pěkné fotbalové akce nebyla nouze. I když jsme nevyhráli, musím všechny pochválit za přístup k utkání a pevně věřím, že odveta bude výsledkově i herně pro nás příznivější.


 

 

1.FK Příbram – Přípravka „A“               14:13         (6:4, 2:4, 6:5)

 

sestava:

 

brankář : Matoušek

1.Pšenička,Vybíral,Pudil,Ballon,Brunclík

2.Křesina,Součková,Krajdl,Voháňka,Mašek (Pecháček)

 

G:Voháňka 6x, Ballon a Pudil 2x, Pšenička,Krajdl a Mašek 1x

 

 

Druhý zápas nadstavbové části jsme odehráli na hřišti 1.FK Příbram. Hrálo se na umělce za hojné účasti diváku, kteří vytvořili hezkou sportovní atmosféru. Celý zápas byl velmi vyrovnaný a plný nádherných fotbalových akcí. Naši mladí hráči drželi se silným domácím týmem krok až do úplného konce. O atraktivnosti a vyrovnanosti tohoto utkání nejlépe vypovídá dosažené skóre na obou stranách. Za předvedený výkon všech hráčů na hřišti patří  všem velká pochvala. Už nyní se můžeme těšit na odvetné utkání, které se bude hrát u nás.

 

 

 

Přípravka „A“ – Spartak Příbram                  7:7       (3:4, 3:1, 1:2)

 

 

sestava:

 

brankář : Matoušek

1.Součková,Křesina,Pudil,Ballon,Brunclík

2.Vybíral,Pšenička,Krajdl,Voháňka,Mašek(Pecháček)

 

G:Ballon a Brunclík 2x, Pecháček,Voháňka a Pudil 1x

 

 

Na závěr podzimní nadstavbové části jsme doma přivítali příbramský Spartak a opět se jednalo o vyrovnané utkání plné krásných fotbalových akcí. Nasazení  a chuť vyhrát byla na obou stranách veliká. Oba týmy měli na svých kontech dvě prohry a na závěr podzimní části chtěli vyhrát. Tato motivace vedla k skvělému výkonu obou týmů. Naši hráči předvedli opět kvalitní hru, ale nedařilo se nám zakončení akcí, které jsme si dokázali vytvořit. V tomto utkání mě potěšilo nejen nasazení našich hráčů ale i divácká kulisa, která byla opět perfektní. Myslím, že tento domácí zápas je skvělou pozvánkou na jarní část, na kterou všechny zveme.

 

Zpět na články »