"Áčko" zvládlo přípravný zápas v Komárově

[30. 7. 2020 12:23:57]

Fotbalisté Tatranu Sedlčany sehráli s účastníkem krajského přeboru FK Komárov další přípravný zápas a po dobré hře zvítězili na jeho hřišti 4:2 (2:1).

Sestava:
L.Dřevojan (30.Glogar, 60.F.Dřevojan) - Doubrava, Řehák, Sosnovec, M.Krůta, D.Krůta (46.Kouklík), M.Dvořák (65.D.Čipera), Novotný, Soldát (46.M.Sirotek), D.Čipera (46.Sochůrek), Hašek (75.D.Krůta)

 

 

Hráči Tatranu hned od začátku ve velkém vedru ovládali hru. První střely končily na obraně. Do vedení šli domácí po naší chybě už v 6.minutě - 1:0. Domácí se radovali jen čtyři minuty a bylo vyrovnáno, to se k odraženému míči dostal Novotný a prudkou střelou vyrovnal - 1:1. V 17.minutě skončila střela Davida Krůty na tyči (po pěkné akci Čipery). V prvním poločase byl hodně aktivní ve střelbě Dvořák, ale žádná se neujala. Ve 43.minutě vyvezl míč Řehák a všimnul si nabíhajícího Haška, míč mu na dvacetimetrovou vzdálenost přesně přihrál, Hašek obešel i brankáře a poslal Tatran do vedení - 1:2. V 54.minutě napodobil svého staršího spoluhráče Řeháka Sosnovec, vyvezl míč a přihrál Haškovi, který udělal obránce a na první tyč nezadrženě skóroval - 1:3. V 72.minutě propadla celá naše obrana a bylo to 2:3. V 82.minutě uzavřel skóre David Krůta po přihrávce Kouklíka - 4:2. Naši mladí hráči opět přesvědčili, že rostou ve výborné fotbalisty. Další přípravný zápas sehrajeme ve středu v Jinočanech s Motorletem od 18.00 hod.

Zpět na články »