Poslední podzimní zápas dokázalo "A" mužstvo vyhrát

[1. 11. 2021 8:15:56]
Poslední podzimní zápas dokázalo

 

„A“ muži – Hvězda Cheb    4:0 (2:0)

 

Sestava:
Dřevojan – P.Lípa, Sosnovec, Krotil, Hanuš, Kdolský (79.M.Sirotek), M.Dvořák, Novotný (68.Kouklík), Soldát (54.Habart), D.Krůta (79.Hašek), Haas (79.L.Brotánek)

 

Končící realizační tým se s divizí rozloučil vítězstvím, za což patří všem hráčům, kteří do zápasu nastoupili obrovský dík. Já už jsem na začátku podzimu sdělil, že po pětačtyřiceti letech po posledním podzimním zápase končím. Láďa se rozhodl nyní a já mu děkuji, že jsem s ním mohl dělat.


A teď k zápasu. Obě mužstva věděla, o co se hraje a že vítězství je potřeba k udržení šance na záchranu. Prvních dvacet minut patřilo hostům, kteří hlavně hrozili ze standardek. Obrovskou šanci si vytvořili hned ve třetí minutě, ale Dřevojan předvedl dva skvělé zákroky. Ve 20.minutě se konečně dostalo naše mužstvo na polovinu soupeře a bylo veselo. Dvořák našel přihrávkou Haase, který se ukázal v roli zabijáka a poslal Tatran do vedení 1:0. Ve 33.minutě zazvonila po střele Lípy tyč. Ve 39.minutě vytvořilo naše mužstvo ve velkém čtverci hostů obrovský tlak, ale střely se odrážely od obránců. Ten tlak ale vyústil v penaltu, kterou proměnil Hanuš - 2:0. Druhý poločas už byl v režii Tatranu. 48.minuta Krůta donutil hostujícího brankáře k zákroku, to samé se opakovalo za minutu po střele Dvořáka. V 52.minutě minula hlavička Novotného cíl. V 56.minutě kopal Kdolský roh na přední tyč, Novotný míč hlavou prodloužil a Habart usměrnil do branky - 3:0. V 60.minutě hodil Hanuš z autu míč na Haase, který z otočky střílel těsně vedle. V 67.minutě se po centru Kdolského Haas prosadil podruhé a navýšil skóre na 4:0. Přes velkou snahu se mužstvu dát pověstného „bůra“ nepodařilo. Hosté ještě v závěru trefili břevno.

 

Dneska je to poslední článek, který budete ode mě číst. Novému realizačnímu týmu přeji hodně úspěchů a zachování divize v Sedlčanech, kterou si naši výborní fanoušci zaslouží. Na závěr bych Vám všem chtěl popřát do nového roku pevné zdraví a na jaře na tribuně na shledanou.

Zpět na články »