Poprvé bez vstřeleného gólu a s debaklem

[31. 10. 2022 7:45:30]
Poprvé bez vstřeleného gólu a s debaklem

Sokol Nespeky – „A“ muži 4:0 (2:0)

 


Sestava:
Dřevojan F. – Hrabák (72. Haas), Brotánek L., Hofman, Krůta M. (64. Krotil) – Repetný, Sosnovec, Hanuš, Novotný, Sirotek M. – Sochůrek (76. Krůta R.)

Po dvou domácích výhrách jsme zajížděli do Nespek s myšlenkou na tři body. Domácí ale na svém hřišti ještě neprohráli a body ztratili jen za jednu remízu. V zápase jsme nemohli počítat s dlouhodobými marody Kdolským a Habartem, z pracovních důvodů chyběl Matoušek. Jen na lavičce byli Haas s Kouklíkem, kteří ještě nejsou po zranění připraveni na celý zápas.


Tentokrát se nám nepodařil pohlídat úvod zápasu. V 9. minutě si na pravé straně zpracoval míč Skalický, přes tři hráče si navedl míč do středu a levačkou vymetl šibenici - 1:0. Domácí hýřili aktivitou. V pohybu a důrazu nás vysoce převyšovali. Dobře se na nás připravili a prakticky nám nedovolili naší hru po stranách hřiště. Přesto jsme byli ve 26. minutě blízko vyrovnání. Repetný z pravé strany poslal oblouček do vápna, na který si vyskočil Sosnovec a jeho hlavička skončila jen těsně vedle levé tyče. Ve 31. minutě selhala komunikace v naší obraně a domácí Klauz se objevil úplně sám na levé straně. Naštěstí přihrávku před bránu nedokázal jeho spoluhráč ve skluzu umístit mezi tři tyče. Ve 41. minutě nám opět chyběl důraz ve vápně. Na vysoký míč si naskočil Melichar a bez větších potíží ho hlavou uklidil k tyči - 2:0.


I přes pohodlné vedení udělali domácí v poločase dvě změny. Obrázek hry se však vůbec nezměnil a v 50. minutě přišla další velká šance. Na levé straně vápna se dostal míč k volnému Petličkovi, Dřevojan ale dobře vyběhl a pravou nohou vyrazil na roh. Domácí si bez větších problémů hlídali dvoubrankový náskok a k ohrožení své branky nás vůbec nepouštěli. Naopak v 78. minutě pojistili své vedení. Před naší lavičkou byl faulovaný Krůta, rozhodčí však nepískal a po rychlém přenesení do levého křídla šel sám na Dřevojana Petlička, který se tentokrát nemýlil a zvýšil na 3:0. O pět minut později po sérii prohraných soubojů před naším vápnem střílel domácí hráč z 20 metrů a trefil levou tyč. V 86. minutě nám domácí přibalili na cestu ještě jeden gól. Po závaru před soupeřovou brankou jsme prohráli důrazný souboj o odražený míč a rychlý protiútok tři na dva domácí zkušeně přetavili ve čtvrtou branku - 4:0. Alespoň kosmetickou úpravu výsledku mohl zařídit v poslední minutě Haas. Po dlouhém výkopu od Dřevojana zatáhl míč do vápna Repetný. Pod sebou našel Haase, který si míč dobře zpracoval, ale trefil jen domácího stopera.


Hodně nepovedený zápas. Dobře organizovaní domácí nás prakticky k ničemu nepustili. Předčili nás v pohybu, důrazu a v našem týmu se bohužel nenašel nikdo, kdo by dokázal ostatní svým výkonem strhnout. Zvítězili naprosto zaslouženě a ukázali nám, proč se z Nespek body nevozí. V posledním domácím zápase s Horkami budeme chtít dnešní nezdar napravit. Zápas se hraje v neděli 6.11. od 14:00.

Zpět na články »