Páté vítězství „Béčka“ v řadě po divoké přestřelce.

[6. 6. 2016 14:38:16]
Páté vítězství  „Béčka“ v řadě po divoké přestřelce.

Na domácím hřišti nás čekalo derby utkání s Petrovicemi a vítězství nás mohlo posunout před našeho soupeře. V hostujícím dresu se objevilo několik hráčů, kteří působili v Tatranu. Pikantní byl zápas hlavně pro Michala Dvořáka, který nastoupil proti bráchovi Filipovi.

Tatran Sedlčany „B“ –  Petrovice  6:3 (2:0)


G: Chlasták P. 4x, Vrbický, Pešek (PK).

 

Sestava Tatranu: Mošnička  - Brotánek T., Pudil, Ségl, Pešek (61. Dvořák J.)  -  Repetný  (50.Vrbický), Chlasták M., Dvořák M. (65.Strnad), Sirotek M. – Bartůšek, Chlasták P.

 

ŽK: 48. Brotánek T., 87.Pudil

 

Jako v minulém kole se nám podařil úvod zápasu, kdy jsme byli hodně aktivní  a na soupeře se valil jeden útok za  druhým. V 6. minutě rozehrál Martin Chlasták roh na nabíhajícího Bartůška, který prudkou střelou těsně přestřelil. V 9. minutě byli blízko gólu Brotánek s P. Chlastákem.  Po přetaženém centru z pravé strany zůstali úplně sami ve vápně, Petr Chlasták ale nakonec zakončil nepřesně.  Mnohem přesnější byl o minutu později. Repetný  nacentroval zprava a Pedro trefil z voleje  z  12 metrů přesně k levé tyči 1:0. V 15. minutě vysunul Brotánek na pravém křídle Peška, ten ale trefil jen dobře vyběhnutého Zrůbka. Akce pokračovala a po střele Michala Dvořáka se znovu vyznamenal hostující brankář.  Zároveň se ale zranil a protože neměli Petrovice náhradního brankáře, šel mezi tyče hráč z pole. Ve 21. minutě postupoval opět z pravé strany Repetný, který byl ve vápně atakován obráncem a rozhodčí Glogar nařídil penaltu. Tu s přehledem proměnil Petr Pešek 2:0. Ve 24. minutě po dalším rohu zakončoval na první tyči Bartůšek hlavou těsně vedle. Z naší strany pak došlo k částečnému uspokojení a aktivita výrazně poklesla. Za zmínku stojí ještě 37. minuta, kdy se Bartůšek objevil za obranou hostů. Rychlou střelou chtěl přehodit brankáře, míč se ale stočil vedle branky. Hosté nešetřili od prvních minut kritikou rozhodčích. Vše vyvrcholilo ve 43. minutě, kdy byl vykázán na tribunu trenér a červenou kartu obdržel náhradník na lavičce. O minutu později zakombinoval Martin Chlasták s Repetným na jehož centr jen těsně nedosáhnul Petr Chlasták.

 

V kabině byli hráči upozorněni, aby se vrátili ke hře z úvodu zápasu a nepodcenili vstup do druhého poločasu. To se bohužel stalo. V 56. minutě ještě zakročil dobře Mošnička. O čtyři minuty později už byl ale krátký na střelu Filipa Dvořáka, který zakončoval nekrytý ve vápně po centru z pravé strany 2:1. V 62. minutě hledal Bartůšek centrem Petra Chlastáka, míč ale skončil jen na břevně. V téže minutě zabojoval Michal Dvořák, vystihl špatnou rozehrávku hostujícího stopera a předložil míč P. Chlastákovi. Ten úplně sám před brankářem zpracoval míč a k levé tyči s přehledem skóroval 3:1. V 66. minutě jsme opět nedůsledně bránili na pravé straně a před Mošničkou se objevil samotný Filip Dvořák. Tvrdou střelu vyrazil Lukáš jen nad sebe a pro Patáka už nebyl problém dotlačit míč do prázdné branky 3:2. Obrany v druhém poločase příliš nefungovaly ani na jedné straně, spokojeno mohlo být  180 diváků, kteří viděli spoustu gólů a to nebyl zdaleka konec. V 74.minutě nevyšel hostům ofsajd systém. Střídající Vrbický postupoval s P. Chlastákem sám na branku. V rozhodující chvíli trochu krkolomně přihrál, Petr ale protlačil míč levačkou do sítě a završil hattrick 4:2. Vidět byl i další náhradník Strnad. Nejdříve v 77. minutě zakombinoval pěkně se Sirotkem po jehož centru hlavičkoval Vrbický nad. O minutu později přišla další pěkná finální přihrávka Strnada a P. Chlasták přidal svou čtvrtou branku 5:2. V 79. minutě skončil nepovedený centr z pravé strany na břevně Mošničkovi branky. V 80. minutě vyslal Sirotek do samostatného úniku Vrbického, který podél gólmana proměnil 6:2. Hned v další minutě využili hosté nedůraz v naší obraně a snížili na 6:3. V posledních minutách jsme mohli skóre ještě navýšit. V 88. minutě našel křížem Brotánek Sirotka, který bombou z 20 metrů orazítkoval břevno. O minutu později našel pravačkou Honza Dvořák hlavu Petra Chlastáka, který zakončil těsně vedle. V poslední minutě ještě vybídnul Bartůšek Martina Chlastáka, který ale neprotrhnul střeleckou smůlu z posledních zápasů a tvrdou střelou trefil jen hostujícího brankáře.

 

Po velice dobrých výkonech v minulých kolech přišel zápas, kdy jsme po výborném úvodu hráli až moc profesorsky a dovolili soupeři vrátit se opakovaně do zápasu. Okének v obraně bylo poměrně hodně. Střelecky se dařilo Petrovi Chlastákovi, který vstřelil celkem 4 branky. Pochvalu zaslouží i střídající hráči, kteří se aktivně podíleli na brankách v druhém poločase. Další zápas nás čeká v neděli 12.6. v Příbrami na Spartaku.

Zpět na články »