Obhajoba prvenství na turnaji Spartaku Příbram se nepodařila

[10. 2. 2020 7:58:55]
Obhajoba prvenství na turnaji Spartaku Příbram se nepodařila

V sobotu 8.února 2020 se naše „A“ mužstvo zúčastnilo dalšího ročníku turnaje O pohár starosty města, který pořádá Spartak Příbram. V loňském roce zde naší hráči vyhráli, ale tentokrát ve finále nestačili na domácí mužstvo.  

 

Semifinále:
Hořovicko – „A“ muži   1:3 (0:2)

 

Sestava:
L.Dřevojan – Repetný, L.Brotánek, Řehák, P.Lípa, Soldát, M.Dvořák, Novotný, M.Sirotek, D.Čipera, K.Kvěch
střídali: Machovský, L.Matoušek, Kouklík a Doubrava

 

Naši hráči strašně rychle zjistili, že zkušení hráči Hořovicka jsou pryč a začali hrát na držení míče, v čemž jsme měli obrovskou převahu, která ale nevedla k brankám. První branka, kterou jsme vstřelili, byla vlastní - běžela 8.minuta, když tvrdě nápálil břevno Novotný a brankář si míč srazil do branky - 0:1. Druhá branka padla v 18.minutě, když si na kolmici Kvěcha naběhl Dvořák a nekompromisně zavěsil - 0:2. Ve 35.minutě mohl soupeř snížit z penalty, ale exekutor mířil vysoko nad. V 55.minutě uviděl Čipera nabíhajícího Kouklíka, míč mu přesně adresoval a ten přehodil vybíhajícího brankáře - 3:0. Hořovicko už v 71.minutě jen snížilo na konečných 1:3.

 


Finále:

Spartak Příbram – „A“ muži    5:2 (1:0)

 

Finále odehrál Tatran proti domácímu týmu. Od začátku zápasu jsme nastoupili ve stejné sestavě jako v prvním zápase, ke změně došlo jen v brance, kde chytal Filip Dřevojan. O půli střídali Kvěch, Čipera, Soldát, Novotný, které na hřišti nahradili Machovský, Kouklík, Doubrava a Matoušek.

 

Domácí šli od začátku zápasu za vítězstvím a zaslouženě vyhráli. První poločas příliš šancí nenabídl, ale Spartak šel po naší chybě ve 2.minutě do vedení 1:0. Bohužel z naší strany směrem dopředu nebylo téměř nic. Ve druhém poločase se zlepšila hra v útoku, ale obrana byla děravá. Jak padaly branky: v 53.minutě z penalty za ruku - 2:0. V 56.minutě utekl po přihrávce Matouška Repetný a snížil na 2:1. 63.minuta 3:1. 69.minuta hezká akce dvojice Kouklík Lípa posledně jmenovaný 3:2. 71 minuta po faulu na našeho brankáře - 4:2. 74.minuta 5:2.

 

Další zápas sehraje naše mužstvo v sobotu v Milevsku od 13.00 hod.

 

 

Zpět na články »