Oba dorosty v Jílovém splnily roli favorita

[16. 10. 2016 15:54:40]
Oba dorosty v Jílovém splnily roli favorita

Krajský přebor – skupina A
7. mistrovské utkání: 16.10.2016 (hřiště: Jílové - tráva)

Jílové – Starší dorost            1:7 (0:3)
G: Krůta 3, Sirotek 2, Hofman, Kouklík  
(A: Matoušek 2, Krůta, Procházka, Čapek)


Sestava:
F.Dřevojan – Počepický, Novák (46.Kouklík), Stibor, Glogar - Křížek, Lhota (46.Sirotek), Matoušek (77.Čapek), Špaček (46.Hofman) -  Krůta (81.Hrbek), Procházka

Do Jílového (nováček KP) jsme jeli s vědomím, že domácí využívají velké množství mladších hráčů, kteří ovšem prošli žákovskou kategorií v mužstvech hrajících vyšší soutěž (Slavia Praha, Povltavská akademie, apod.). Na druhou stranu jsme věřili, že bychom měli být schopni domácí přehrát fyzickou vyspělostí a samozřejmě i naší kombinační hrou. V sestavě jsme tentokrát udělali několik změn, když od začátku nastoupili i hráči, kteří v předchozích zápase spíše střídali. Prvních pár minut bylo klidných, oba týmy zkoušely co jim soupeř dovolí. V 7.minutě ovšem z ničeho nic domácí hráč nastřelil břevno! V 12.minutě dobře střílel D.Krůta, ale brankář vyrazil na roh. Stejný hráč se ujal jeho exekuce, krásným centrem našel hlavu V.Křížka, který ovšem mířil těsně vedle. V 17.minutě zastavil unikajícího L.Matouška domácí brankář faulem v pokutovém území a následnou penaltu se štěstím proměnil D.Krůta – 0:1. V 22.minutě našel L.Matoušek rozběhlého D.Krůtu a ten přehodil brankáře – 0:2. V 37.minutě se po pěkné kombinační akci dostal k zakončení T.Glogar a nastřelil tyčku. V 43.minutě narýsoval L.Matoušek pěknou kolmici na D.Krůtu, který zkompletoval hattrick – 0:3. V 44.minutě dostal žlutou kartu J.Lhota. Do druhé části jsme na hřiště poslali tři čerstvé hráče a věřili jsme, že se nám podaří ještě přidat další branky. Hned ve 47.minutě přehazoval vyběhnutého brankáře T.Procházka, který trefil tyčku, ale míč se odrazil před dobíhajícího P.Sirotka a ten hlavou zvýšil na 0:4. V 56.minutě domácí využili polevení koncentrace naší obrany a snížili na 1:4. O minutu později šel D.Krůta sám na branku, ale bohužel se ještě rozhodl přihrávat na L.Matouška a z celé akce nic nebylo. V 69.minutě centroval ze strany D.Krůta a nabíhající P.Sirotek usměrnil v pádu míč do sítě – 1:5. V 83.minutě našel A.Čapek centrem z rohového kopu F.Hofmana a ten upravil na 1:6. V 87.minutě prošel krásně individuálně do vápna T.Procházka, přihrávkou pod sebe našel F.Stibora, ale ten zblízka neuvěřitelně nedal. Konečnou podobu dostal výsledek v 88.minutě, kdy se k odraženému míči dostal J.Kouklík a prostřelil vše co mu stálo v cestě – 1:7. V utkání jsme byli lepším celkem a domácí se do příliš nebezpečných situací nepustili. Problémy nám dělali jen ve chvílích, kdy naši kluci přestali myslet na defenzivu a včas nepřistupovali k hráčů, které měli hlídat. Pozitivem bylo, že se nám tentokrát celkem dařilo v koncovce a většinu velkých šancí jsme dokázali proměnit.      


-----------------------------------------------------------------------------------

Jílové – Mladší dorost         1:6 (1:3)
G: Čejda 3, Nováček, Chocholoušek, Bláha

Sestava:
L.Dřevojan -  Hrbek, Svoboda, Bareš, Beňo – Čejda, Bláha, Ja.Kouklík, Vyskočil – Chocholoušek, Nováček

Střídali: Machovský, Voslář, Čapek, V.Procházka, Kopp, (Kopelent)


Mladší dorost předvedl dobrý výkon a zaslouženě zvítězil. Našemu mužstvu se podařilo o výsledku vcelku rychle rozhodnout, a tak v závěru dostali příležitost i kluci, kteří se tentokrát nevešli do základní sestavy. Soupeři rychleji docházeli síly, protože několik jich odehrálo celý zápas za starší dorost. 

 

Fotogalerie z obou dvou utkání: ZDE  (M.Žirovnický)

Zpět na články »