Nevydařená generálka

[12. 8. 2019 8:15:28]
Nevydařená generálka

„A“ muži – Milevsko    3:4 (0:3)

 

Sestava:
Dřevojan - Hájek, L.Brotánek, Kdolský, M.Sirotek, Bláha (59.Kouklík), Čipera (65.Glogar), K.Kvěch, Soldát (59.Sochůrek), L.Matoušek, D.Krůta

Na začátku je potřeba upozornit na to, že do posledního přípravného utkání nemohli nastoupit hráči Haas, Pavel Lípa, Václav Lípa, Milan Krůta, Michael Dvořák, Vystyd, David Čejda, Repetný a Řehák. Přesto hráči, kteří nastoupili měli zápas vyhrát. Ale předvedená hra v prvním poločase byla k nekoukání. Tatran mohl jít do vedení v 8.minutě, ale Bláha si nechal míč před prázdnou brankou ukopnout na roh. Ve 20.minutě trefil Kdolský tyč a to bylo ze strany Tatranu všechno. Hosté šli do vedení ve 24.minutě po naší hrubce - 0:1. Další naše ztráta míče ve 38.minutě znamenala navýšení na 0:2. Do třetice chybná rozehrávka znamenala branku v naší síti a bylo to 0:3.


Druhý poločas začal dalekonosnou střelou Kvěcha. V 50.minutě trefil Čipera břevno. V 54.minutě Krůta poslal kolmici na Matouška a ten snížil na 1:3. Tatran přidal a Matoušek krásnou střelou z dvaceti metrů přes celou branku snížil už na 2:3. Střídající Sochůrek v 71.minutě vyrovnal na 3:3. Tatran chtěl zápas otočit, ale byli to hosté kteří nádhernou brankou strhli vítězství na svojí stranu - 3:4. Někteří naši hráči odehráli špatný zápas a my jen doufáme, že se to nebude opakovat v sobotu v Soběslavi, kde nastoupíme od 17.00 hod. k prvnímu mistrovskému zápasu.

 

Zpět na články »