Neproměňování šancí připravilo naše „A“ mužstvo o body

[30. 9. 2019 7:46:01]
Neproměňování šancí připravilo naše „A“ mužstvo o body

Čížová – „A“ muži     4:1 (2:1)

 

Sestava:
F.Dřevojan - Repetný, L.Brotánek, D.Čejda, M.Krůta, Soldát, Kdolský, Řehák (72.Novotný), K.Kvěch (83.Nováček), M.Sirotek (83.Kouklík), Čipera (72.Špaček)

Naprosto zbytečná porážka v Čížové, když jsme byli v poli lepším mužstvem, ale koncovka byla tragická! Začátek zápasu patřil jednoznačně Tatranu, který měl vést ve 13.minutě 3:0. Už ve třetí minutě po přihrávce Kdolského skóroval Čipera - 0:1. V jedenácté minutě utekl Sirotek svému strážci a jako expres se řítil na branku domácích, ale jeho střelu na přední tyč brankář s pomocí tyčky vyrazil. Ve třinácté minutě přišla další pohledná akce našich hráčů a opět bez brankového efektu. Když po spolupráci Repetného s Kvěchem, druhý jmenovaný zakončoval jen do brankáře. K míči se ještě dostal Čipera, ale jeho střela skončila také v náručí brankáře. V 15.minutě zahrozili domácí z trestného kopu, když míč vystřelený Jiroušem skončil na břevně. V 18.minutě přišla nešťastná chvilka pro naše hráče, když obránce odkopával míč, který trefil dalšího našeho hráče do ruky – penalta - Jirouš - 1:1. Po našem rozehrání se dostal po pravé straně k brance domácích Soldát a jeho střelu vyrazil brankář na roh, které jsme kopali hned dva a po obou to byly závary před domácí brankou. Ve 27.minutě vytvořili domácí stopeři neuvěřitelnou chybu, po které postupoval Čipera sám na brankáře, ale bohužel v zakončení branku minul. Otřepané pravidlo „nedáš - dostaneš“ se znova dostalo ke slovu. Domácí zaútočili a v našem pokutovém území mezi malým vápnem a penaltou zůstal osamocený Kočí, v klidu si míč zpracoval a poslal Čížovou do vedení 2:1, a to i přesto, že jsme měli v pokutovém území pět našich hráčů! Přesto jsme mohli jít do šaten za nerozhodného stavu, když po akci Sirotka trefil Kdolský tyč!

Druhý poločas začal pro naše mužstvo nešťastně, když po ztrátě míče hasil Repetný únik Nečase faulem, za který uviděl červenou kartu. Trestný kop chytil Dřevojan. O vyrovnání se pokoušel Krůta, ale brankář byl na místě. V 57.minutě měl vyrovnat Kvěch, který postupoval proti vybíhajícímu brankáři, ale znova si na něm vylámal zuby. Místo radosti z vyrovnání přišel dlouhý míč na Jandu a bylo to 3:1. Prostě se nám stalo že jsme byli dvakrát potrestáni za nepromění šance. Zatímco domácí své šance proměňovali, my je trestuhodně zahazovali!!!

 

Příští neděli nás čeká domácí zápas s Přešticemi, které zatím soutěž vedou. Utkání začíná v 16.00 hod.

 

Zpět na články »